MENÜ

Baroni bu kez affetmedi!

Benfica maçında penaltı kaçıran Baroni, dün hiç tereddüt etmeden topun başına geçti ve ağları havalandırdı. Böylece Fenerbahçe, onun gol attığı 9. karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmış oldu.

Baroni bu kez affetmedi!

UEFA Kupası yarı final maçında Benfica karşısında kazanılan penaltıda topu direğe nişanlayınca büyük üzüntü yaşayan Baroni, dün 89. dakikada kazanılan penaltıda hiç tereddütsüz topun başına geçti. Hafta içinde kaçırdığı penaltıyla ilgili ülkesi Brezilya’da yayın yapan Globo Esporte’ye açıklamalarda bulunan Sambacı, “ Yine penaltı olsa, yine atarım. Bu dünyanın sonu değil” demişti. Karşılaşmanın 89. dakikasında Caner’in kullandığı köşe atışında Bobo adeta bir voleybolcu gibi topa elle müdahale edince hakem Kuddusi Müftüoğlu, hiç tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Tribünler merak içinde atışı yapacak oyuncuyu beklerken, Baroni topu eline aldı atışı kullandı ve şık bir vuruşla Fenerbahçe’yi öne geçirdi.

Beraberlik bile yok

Golden sonra büyük sevinç yaşayan Brezilyalı yıldız, hem tribünlerden hem de takım arkadaşlarından büyük alkış aldı. Kayserispor’a attığı penaltı golü, Baroni’nin bu sezon 54 resmi maçta attığı 11. goldü. Fenerbahçe’nin, Süper Lig’de 5, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3, Avrupa’da 3 gole imza atan Baroni’nin ağları havalandırdığı bu 9 maçın 9’unu da kazanması dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ