MENÜ

Xavi'den Galatasaray itirafı: Daha iyi hücum etmeliydik

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Galatasaray ile golsüz berabere kalan Avrupa devi Barcelona'nın teknik direktörü Xavi, La Liga'da Osasuna ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçını analiz ettiklerini dile getiren Xavi, daha iyi hücum etmeleri gerektiğini söyledi.

Xavi'den Galatasaray itirafı: Daha iyi hücum etmeliydik

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Galatasaray ile golsüz berabere kalan Avrupa devi Barcelona'nın teknik direktörü Xavi, La Liga'da Osasuna ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Xavi, Sarı-Kırmızılı ekiple oynadıkları maçı analiz ettiklerini belirterek, "Galatasaray maçını analiz ettik. Daha iyi hücum etmeliydik. Orta sahalar daha iyi pozisyon almalıydı, Santrfor geriye gelip topu almamalıydı. Taktiksel ve yerleşim düzenlemeleri yapmamız gerekecek. Topu daha hızlı çevirmemiz şart." dedi.

Galatasaray, Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona'yı 17 Mart Perşembe günü sahasında konuk edecek.

Galatasaray nasıl tur atlar?

Camp Nou'dan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Galatasaray, rövanş öncesi umutlu. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Aslan, 17 Mart'ta Nef Stadı'nda konuk edeceği dev rakibini mağlup etmesi halinde çeyrek final biletini cebine koyacak.

Haberin Devamı

Her türlü beraberlikte maç uzatmalara gidecek. 15'er dakika oynanacak iki uzatma devresinde eşitlik bozulmaması halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek. Barcelona galibiyetinde ise Sarı-Kırmızılı ekibin Avrupa Ligi macerası sona erecek.

YORUM YAZ