MENÜ

Galatasaray nasıl tur atlar? Galatasaray'ın çeyrek finale yükselme ihtimalleri (Galatasaray Barcelona)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Barcelona'yı 50 bin taraftarının önünde konuk ediyor. Aslan turu geçerse, kupanın 1 numaralı favorisini geride bırakarak, 18 Mayıs’ta Sevilla’da oynanacak finale doğru büyük bir adım atacak. Nef Stadı'nda oynanan maçta temsilcimiz 2-1 geride. Galatasaray, dev rakibini elemeyi ve tur biletini kapmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Galatasaray nasıl tur atlar? Galatasaray'ın çeyrek finale yükselme ihtimalleri ve detaylar haberimizde.

Galatasaray nasıl tur atlar? Galatasaray'ın çeyrek finale yükselme ihtimalleri (Galatasaray Barcelona)

Camp Nou’da Barcelona’ya boyun eğmeyen, 2022’de İspanyol devinden gol yemeyen tek takım olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final için rövanşa çıktı. Nef Stadı'nda 50 bin coşkulu taraftarıyla dev rakibini ağırlayan Aslan, 28'de Marcao ile öne geçse de 37'de Pedri'nin golüne engel olamadı. 49'da Aubameyang'ın golüyle geriye düştü. Deplasman golü kuralının bu sezon başı kaldırılması nedeniyle her türlü beraberlikte maç uzayacak. Aslan'a kalan dakikalarda gol gerekiyor. Galatasaray nasıl tur atlar? sorusunun yanıtı ve Galatasaray'ın çeyrek finale yükselme ihtimalleri ile ilgili detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

GALATASARAY - BARCELONA CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray nasıl tur atlar Galatasarayın çeyrek finale yükselme ihtimalleri (Galatasaray Barcelona)

Galatasaray - Barcelona maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray - Barcelona maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetiyor. TSİ 20.45'te başlayan ve Exxen'den naklen yayınlanan dev maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray nasıl tur atlar? Galatasaray'ın çeyrek finale yükselme ihtimalleri

Camp Nou'dan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Galatasaray, rövanş maçına umutlu çıktı. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Aslan, Nef Stadı'nda konuk ettiği dev rakibini mağlup etmesi halinde çeyrek final biletini cebine koyacak. Her türlü beraberlikte maç uzatmalara gidecek. 15'er dakika oynanacak iki uzatma devresinde eşitlik bozulmaması halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek. Barcelona galibiyetinde ise temsilcimizin Avrupa Ligi macerası sona erecek.

Haberin Devamı

Galatasaray nasıl tur atlar Galatasarayın çeyrek finale yükselme ihtimalleri (Galatasaray Barcelona)

Galatasaray - Barcelona ilk 11'ler:

Galatasaray: Inaki Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Frenkie, Pedri, Ferran Torres, Adama, Aubameyang

YORUM YAZ