MENÜ

Pep Guardiola, Barcelona'ya mı dönüyor? Laporta açıkladı!

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Pep Guardiola'nın kulübe geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya yanıt verdi. İşte detaylar...

Pep Guardiola, Barcelona'ya mı dönüyor? Laporta açıkladı!

Barcelona, teknik direktör Xavi Hernandez'in sezon sonunda görevden ayrılacağını açıklamasının üzerine yeni hoca arayışlarına başladı. Katalan devinin, Arsenal Menajeri Mikel Arteta'yı Camp Nou'ya getireceği iddia ediliyordu ancak İspanyol hoca, geçtiğimiz günlerde bu spekülasyonları yalanladı.

Haberin Devamı

"TAMAMEN YALAN HABER"

Mikel Arteta, konuyla ilgili basında çıkan haberleri reddederek, "Tamamen yalan haber. Nereden çıktığını bilmiyorum. Tamamen gerçek dışı. Bu konuda gerçekten çok üzgünüm. Buna inanamıyorum. Kaynak yok, hiçbir şey yok. Kişisel şeyler hakkında konuşurken dikkatli olmalısınız" ifadelerini kullandı. Arteta'nın bu sözlerinin ardından gözler farklı potansiyel adaylara çevrildi.

Pep Guardiola, Barcelonaya mı dönüyor Laporta açıkladı

LAPORTA'DAN GUARDOLA AÇIKLAMASI!

Barcelona teknik direktör ararken Pep Guardiola da ismi geçen adaylar arasında yer aldı. Ancak Barcelona Başkanı Joan Laporta, kulübün eski hocasının geri dönmeyeceğini ima etti. Konuyla ilgili İspanyol basınından RAC1'e konuşan Laporta, "Pep Guardiola'nın Manchester City ile sözleşmesi var ve buna saygı duyulmasını istiyor. Onunla konuştum ve planlarını iyi biliyorum" ifadelerini kullandı. Laporta, Hansi Flick'le ilgili soruya ise, "Bunu Deco'ya sorun. Ben bu konuda yorum yapmayacağım. Herhangi bir teknik direktörle konuşmadım" yanıtını verdi.

YORUM YAZ