MENÜ

'Arda, senden bir ricam var' Ancelotti - Arda Güler görüşmesi ortaya çıktı!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, La Liga'da oynanan Getafe maçına saatler kala Arda Güler ile özel görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

'Arda, senden bir ricam var' Ancelotti - Arda Güler görüşmesi ortaya çıktı!

Real Madrid, La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde dün akşam deplasmanda Getafe ile karşı karşıya geldi. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, Joselu'nun yıldızlaştığı mücadelede rakibini 2-0 mağlup etti. Joselu'nun iki golünün asistlerini Lucas Vazquez ve Vinicius Junior yaparken, Real Madrid bu galibiyetle puanını 57'ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

İŞTE YENİ TAKIMI!

ARDA GÜLER SÜRE ALMADI

Bir önceli lig maçında Las Palmas'a karşı 81. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna giren ve 90+9'da gole çok yaklaşan Arda Güler, Getafe deplasmanında da yedek kulübesindeydi. Camavinga, Rodrygo, Diaz ve Carvajal dün akşamki maçta kulübeden oyuna dahil olurken, A Millî Takım'ın yıldızı ise sahaya ayak basamadı.

Arda, senden bir ricam var Ancelotti - Arda Güler görüşmesi ortaya çıktı

MAÇTAN ÖNCE ÖZEL GÖRÜŞME!

Bu arada, Getafe maçından saatler önce Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre İtalyan hoca, genç yıldızı kenara çekti ve Arda'dan, sonraki maçlarda 'daha yoğun bir performans' rica etti.

Arda, senden bir ricam var Ancelotti - Arda Güler görüşmesi ortaya çıktı

YOĞUN FİKSTÜRE VURGU YAPTI

Haberin Devamı

Ancelotti'nin, Real Madrid'in önündeki yoğun fikstüre vurgu yaparak Arda'nın önümüzdeki maçlarda süre alacağını ifade ettiği bildirildi. Genç yıldıza tekrardan sabırlı olması gerektiğini hatırlatan İtalyan teknik direktörün, Arda'ya güveninin tam olduğu haberde yeniden vurgulandı.

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 13 Şubat'ta deplasmanda Leipzig ile oynanacak maç öncesinde La Liga'da Atletico Madrid ve Girona ile iki kritik karşılaşmaya çıkacak. Dokuz günde oynanacak dört maçta Arda'nın bir şekilde süre alması bekleniyor.

İZLE | Arda Güler'den muazzam gol!
YORUM YAZ