MENÜ

İşte Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin Lionel Messi'yi ikna etme planı

Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi için Barcelona'nın teknik direktörü Xavi de harekete geçti. İşte detaylar...

İşte Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin Lionel Messi'yi ikna etme planı

Eski takım arkadaşı olan ve yıllardır da beraber mücadele eden ikilinin tekrar yan yana olması için Barcelona yönetimi var gücüyle çalışıyor.

Haberin Devamı

2021 yazında Barcelona'dan ayrılmak zorunda kalan Messi PSG yolunu tutmuştu. İki yıldır Fransız ekibinde yer alan oyuncu sezon sonunda tekrar PSG ile sözleşme imzalaması bekleniyordu.

DÜNYA KUPASININ ARDINDAN

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı Arjantin ile kazanmasıyla beraber kariyerindeki eksik parçayı da tamamlayan Messi başarılması zor bir istatistiğe de imza atmıştı.

Dünya Kupası'nın dönüşünün ardından sözleşme uzatmak için PSG ile görüşmelerde bulunan taraflar bir sonuca varamamıştı. Messi'nin ayrılışı henüz daha tam olarak kesinleşmese de son zamanlarda taraftarların Messi'ye tepki göstermesi de Arjantinli futbolcunun takımda kalma ihtimalini daha da azaltmıştı.

İşte Barcelona Teknik Direktörü Xavinin Lionel Messiyi ikna etme planı

XAVI'NİN PLANI HAZIR

Haberin Devamı

Xavi, Messi'yi ikna etmek büyük çaba gösteriyor. Birbirine yakın olan iki efsane mesaj ya da sesli notlarla iletişim halinde. Messi'nin takıma büyük fayda sağlamasında ve taraftarla kulübü tekrar bir araya getirmesine büyük katkı sağlayacağına inanan Xavi'nin aynı zamanda Messi'yi nasıl kullanacağını da belirledi.

Robert Lewandowski ile Ousmane Dembele ikilisini arkasında olacak Lionel Messi 10 numarada yer alacak. Arkasında da De Jong, Pedri ve Gavi ona eşlik edecek.

İşte Barcelona Teknik Direktörü Xavinin Lionel Messiyi ikna etme planı

Henüz daha geleceği belli olmayan yıldızın MLS veya Suudi Arabistan'a gitme ihtimali de bulunmakta.

YORUM YAZ