MENÜ

Barcelona yıldızı İlkay Gündoğan'dan Hansi Flick itirafı!

Barcelona'nın tecrübeli orta sahası İlkay Gündoğan, Katalan devinin yeni teknik direktörü olması beklenen Hansi Flick ile alakalı yorum yaptı. İlkay'ın, Xavi henüz görevden ayrılmadan söylediği bu sözlerin mevcut antrenörünü kızdırabileceği vurgulandı. İşte detaylar...

Barcelona yıldızı İlkay Gündoğan'dan Hansi Flick itirafı!

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurmasının ardından Katalan devinde gözler, yeni hoca adaylarına çevrildi. Bu görev için bir numaralı adayın Almanya Millî Takımı'nın eski teknik direktörü Hansi Flick olduğu bildiriyor. Flick'in millî takımdan öğrencisi olan İlkay Gündoğan ise eski antrenörü hakkında açıklamalarda bulundu. Gündoğan, Flick'i adeta yere göre sığdıramadı.

Haberin Devamı

"TEK SÖYLEYEBİLECEĞİM..."

Barcelona'nın orta sahası İlkayGündoğan, Hansi Flick'in Barcelona'nın yeni hocası olacağına dair çıkan söylentilerle alakalı, "Bu benim alanım değil ama tek söyleyebileceğim, Hansi Flick'in sadece harika bir teknik direktör değil, aynı zamanda harika bir insan olduğu. Millî takıma çok zor bir durumda geldi ama her zaman dürüsttü ve ona çok saygı duydum" ifadelerini kullandı.

Barcelona yıldızı İlkay Gündoğandan Hansi Flick itirafı

BAYERN MÜNİH İLE DE ANILIYOR

Almanya Millî Takımı'nın eski teknik direktörü Hansi Flick'in ismi sadece Barcelona ile anılmıyor. Alman hoca, aynı zamanda Thomas Tuchel ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bayern Münih için de favori antrenörler arasında yer alıyor. Flick, Bayern Münih'i 2019-2021 yılları arasında çalıştırmıştı. Öte yandan 58 yaşındaki teknik direktöre Beşiktaş da talip olmuş ancak Flick, siyah-beyazlı kulübün teklifini kabul etmemişti.

Haberin Devamı

İLGİNÇ ARDA GÜLER ÇIKIŞI

BARCELONA'NIN RAKİBİ NAPOLİ

Hansi Flick'in yeni takımı olması beklenen Barcelona, bu sezon kötü bir performans sergiliyor. Son La Liga şampiyonu, ligde 25. hafta sonunda 54 puanla 3. sırada yer alıyor. Ligde şampiyonluk umudu beslemeyen Xavi Hernandez'in öğrencileri, en azından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde taraftarını mutlu etmek istiyor. Katalan devi bu hedef doğrultusunda yarın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Napoli'ye konuk olacak. Mücadele saat 23.00'te başlayacak.

YORUM YAZ