MENÜ

Toni Kroos bile gerildi! İlginç Arda Güler çıkışı

Real Madrid'in Alman orta sahası Toni Kroos, Arda Güler konusuna müdahil oldu. Yıldız futbolcu, Arda ile alakalı Türkiye'ye bir mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Toni Kroos bile gerildi! İlginç Arda Güler çıkışı

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şu ana kadar takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti'den istediği kadar süre alamadı. A Millî Takım'ın yıldızının yeterince oynayamıyor olması, hem Arda'yı hem de kulübü tedirgin etti. Real Madrid'in bu yüzden 18 yaşındaki süper solağı kiralık olarak göndermek istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

DIAZ PLANI

İspanyol basınında Real Madrid'i yakından takip eden Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre, Arda'nın La Liga'da oynanan son maçta Rayo Vallecano'ya karşı sadece 9 dakika süre alması, onun yazın takımdan gönderilmesini 'neredeyse' kesinleştirdi. Söz konusu haberde, "Oyuncu yeteri kadar süre alamıyor. Rayo Vallecano'ya karşı sadece 9 dakika sahada kalabildi. Sezonun ilk yarısında sakatlıklardan etkilenen oyuncu, kulübün ve teknik direktörün güvenine sahip. Ancak özellikle dün akşamdan sonra Arda'nın takımdan ayrılması giderek daha yakın gibi görünüyor. Real Madrid, Brahim Diaz'daki plana benzer bir plan yapmayı ve genç yıldızın elit seviye futboldaki becerilerini geliştirip daha tecrübeli bir oyuncu olarak geri dönebilmesi için onu kiralık olarak göndermeyi düşünüyor" ifadeleri kullanıldı. Arda daha önce yaptığı açıklamalarda Real Madrid'de kalmayı ve kiralık olarak gitmeyi istemediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Toni Kroos bile gerildi İlginç Arda Güler çıkışı

"BEN DELİRMEDİM!"

Öte yandan Real Madrid'in Rayo Vallecano ile berabere kaldığı maçta son anlarda oyuna dahil olan Arda ile ilgili İspanyol basınından şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı. Arda'yı Luka Modric'in pozisyonunda görevlendiren Carlo Ancelotti'nin genç futbolcuya oyuna girmeden önce, "Ben delirmedim! Luka Modric'in yaptığı gibi topun ileriye taşınmasına yardımcı olacaksın. Merkezde yer alacaksın. Senin görevin bu" dediği kaydedildi.

MAÇ BİTTİ, ÜZERİNE YÜRÜDÜ

KROOS'TAN TÜRKİYE VE ARDA MESAJI!

Tüm bu gelişmelerin üzerine Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos da Arda Güler konusuna dahil oldu. Alman orta saha, Carlo Ancelotti'nin bu durumu iyi yöneteceğini vurgulayarak Türkiye'ye mesaj gönderdi. Kroos konuyla ilgili, "Türk taraftarlar, Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı gurur duyuyorlar. Biraz sabırsızlanıyorlar ve tabii ki bir an önce oynamasını istiyorlar. Mükemmel bir teknik direktörümüz var ve durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" sözlerini sarf etti.

GÖZLER SEVILLA MAÇINDA

Geçtiğimiz hafta sonu Rayo Vallecano karşısında iki puan kaybeden Real Madrid, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisi yapmayacak. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri 25 Şubat Pazar gecesi La Liga'nın 26. hafta mücadelesinde Sevilla'yı konuk edecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Daha sonra Valencia ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid, ardından ise 6 Mart Çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi'nde evinde Leipzig rövanşına çıkacak. Alman kulübünü ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup eden Los Blancos, çeyrek final için oldukça avantajlı durumda.

YORUM YAZ