MENÜ

ÖZEL | Hüseyin Eroğlu: Bandırma’nın hasreti bitecek

TFF’de Gençlik Geliştirme’nin başına geçmesi gündemdeyken Bandırmaspor’a imza atan Hüseyin Eroğlu, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, “Hamit Altıntop’un daveti üzerine çok detaylı sunumlar yaptım. Ancak bu noktada Bandırmaspor’dan gelen teklif ve bu takımın Süper Lig’e yükseleceğine inancım nedeniyle TFF Yönetimi’ne bilgi vererek tercihimi yaptı” dedi.

ÖZEL | Hüseyin Eroğlu: Bandırma’nın hasreti bitecek

Altınordu’da çalıştığı 10 yıllık dönemde Türk futbolunu Avrupa’da gururla temsil eden çok sayıda oyuncu kazandıran, Samsunspor’da tarihin en erken şampiyonluğunu yaşayan, TFF’de Gençlik Geliştirme’nin başına geçeceği konuşulurken Bandırmaspor’a imza atan Hüseyin Eroğlu, FANATİK’e konuştu. Başarılı hoca, “11 yıl sonra şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor’dan ayrıldıktan sonra çok sayıda Süper Lig ve 1. Lig’de şampiyonluğu hedefleyen kulüplerden teklifler aldım. İki ay kadar önce de TFF’den Genç Milli Takımlarımızın yeniden yapılanma sürecinin yönetimi ile ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdim. TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamit Altıntop’un daveti üzerine, yapılanma ile ilgili kendilerine çok detaylı sunumlar yaptım, görev tanımını belirledik. Ancak bu noktada Bandırmaspor’dan gelen teklif ve bu takımın Süper Lig’e yükseleceğine inancım nedeniyle TFF Yönetimi’ne bilgi vererek tercihimi yaptım” dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

‘Başkanla görüştükten sonra...’

“3. Lig ve 2. Lig’de şampiyonluk yaşadım. 1. Lig’de iki kez Play-Off iddiasını son maça kadar koruyan ve bir kez de PlayOff finali oynayan takımla görev yaptım. Samsunspor ile de 1. Lig tarihinin en erken şampiyonluklarından birini kazandık. Her ligi çok iyi biliyor, yakından takip ediyorum. Sayın Onur Göçmez’in yaptığımız görüşmedeki sözleri, bize olan güveni, oyuncuların bizimle ilgili söylediği güzel sözlerin başkan tarafından bize aktarılması, tesisleşme ve Türk futbolunun gelişimi için gösterilen inanılmaz çabalar beni hem heyecanlandırdı, hem de motive etti. Bilimsel metodlarla çalışacak, mücadele edecek, her rakibe göre özel planlar hazırlayacak ve sezon sonunda Bandırmaspor’u hedefine ulaştıracağız.”

Haberin Devamı

‘Taraftara büyük iş düşüyor’

“Gerçekçi olmak lazım. Rakiplerimizin kimi ekonomik anlamda, kimi kadro derinliği ve taraftar desteği olarak çok güçlüler. Ligde 5. sıradayız. Bandırmaspor taraftarlarını iç sahada maçlarımıza davet ediyor ve skor ne olursa olsun oyuncularımıza sevgiyle destek vermeye davet ediyorum. Bazen takım şehri mutlu eder, bazen taraftar takımı ayağa kaldırır. Onların bu desteği vereceğine inancım tam.

ÖZEL | Hüseyin Eroğlu: Bandırma’nın hasreti bitecek

YORUM YAZ