MENÜ

Bandırmaspor'da Ersan Parlatan'dan 'önemli nokta' vurgusu

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan, 1-0 kazandıkları Giresunspor maçının ardından konuştu, "3 puanla Bandırmaya dönmemiz, ilk galibiyeti almamız ve yine gol yemeden maçı bitirmemiz bizim adımıza da önemli noktalar." dedi.

Bandırmaspor'da Ersan Parlatan'dan 'önemli nokta' vurgusu

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Giresunspor'u 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan, bu sezon ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Bence bizim adımıza ilk devrede iyi bir Bandırmaspor vardı. Oyun planına uyan neticesinde istediklerimizi sahaya yansıtan hem geçiş oyununda hem de top bizdeyken oyun kurulumuyla alakalı iyi pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. Net pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. Neticesinde bence skoru 1-0’dan daha yukarıya taşımamız gerekiyordu ki bu müsabakayı daha öncesinden kendi lehimize çevirelim. İkinci devre rakibin buna önlem alması bizi artık oyuna zor anlar yaşattı. Ama akan oyundan net pozisyon vermedik. Rakibin uzaktan girişimleri oldu. Şut girişimleri oldu. Bunları da iyi savunduk. Neticesinde çok tehlikeli pozisyonlar yaşamadık kalemizde. Ne kadar rakip kalemizde baskıyı artırsa da kendi adımıza şunu demeliyiz. Bu maçı daha önce bitirmemiz gerekiyordu. Bilhassa ilk devre pozisyonlarını ikinci devrede arar olduk. Ama buradan 3 puanla Bandırmaya dönmemiz, ilk galibiyeti almamız ve yine gol yemeden maçı bitirmemiz bizim adımıza da önemli noktalar.”

YORUM YAZ