MENÜ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: Elimiz kolumuz bağlı

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Balıkesirspor sahasında Denizlispor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Rakip attı kazandı. Biz yakaladık bir kaç pozisyon değerlendiremedik. Kadro kuramamak, transfer yapamamak, transfer yasağının olması Bizim elimizi kolumuzu bağlıyor" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: Elimiz kolumuz bağlı

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Balıkesirspor sahasında Denizlispor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardındanMaçın ardından Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bulak, atanın kazanacağı bir maç olduğunu belirtirken Denizlispor’un atarak kazandığını söyledi. Bulak, hakemlerin art niyetli olarak gelmeye devam ettiğini ve bu durumun kabul edilemez olduğunu ifade etti. Oyuncularının rakibi durdurması, pozisyona girmesi ve dürüstçe mücadele etmesine rağmen kaybettiklerini söyleyen Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, hakemlerin karar verirken puan tablosundaki sıralamaya göre düdük çalmamalarını istedi.

Taraftardan da şartların bilinirliğini göz önünde bulundurarak takıma destek vermelerini isteyen Bulak, "Atanın kazanacak olduğu bir maçtı. Rakip attı kazandı. Biz yakaladık bir kaç pozisyon değerlendiremedik. Kadro kuramamak, transfer yapamamak, transfer yasağının olması bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Hücum oyuncusu değiştiremiyoruz zaten tam hücum oynamıyoruz. stoperi orta saha yapıyoruz orta sahayı santrafor yapıyoruz. rakiplerimiz aynı bölgenin oyuncularını değiştirirken ellerinde iyi oyuncular varken maalesef biz 2002-2003 doğumlu 5 tane oyuncu ile oynamak durumunda kaldık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BALIKESİR (İHA)

YORUM YAZ