MENÜ

Bafetimbi Gomis İstanbul'dan ayrıldı

Galatasaray'dan Suudi Arabistan'ın Al-Hilal Kulübü'ne transfer olan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis İstanbul'dan ayrıldı.

Bafetimbi Gomis İstanbul'dan ayrıldı

6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına transfer olan Bafetimbi Gomis, Türkiye’den ayrıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Suudi Arabistan'ın Al-Hilal Kulübü'ne transfer olan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis İstanbul'dan ayrıldı. Atatürk Havalimanı'ndan özel bir havayolu şirketiyle Suudi Arabistan'a giden Gomis'i az sayıda Galatasaray taraftarı uğurladı.

Taraftarın fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Gomis, sarı-kırmızı atkı taktı. Gomis'in Türkiye'den ayrılırken üstündeki kıyafetlerinin sarı-kırmızı renklerden oluşması da dikkat çekti.

Atatürk Havalimanı’nda bir grup taraftarın yolcu ettiği 33 yaşındaki futbolcu, “Bu bir elveda değil, tekrar görüşmek üzere” açıklamasını yaptı.

Taraftarlarla bol bol fotoğraf çektiren Gomis, Arabistan’a geçtikten sonra kulüp merkezinin yolunu tuttu.

Onlarca video paylaştı

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu sosyal medyada da bol bol veda mesajı yayınladı. Türkiye’de kendi çektirdiği ya da hakkında yapılmış birçok fotoğraf ve videoyu paylaşarak bir kez daha herkese teşekkür eden Gomis, artık yeni bir maceraya yelken açtığını söyledi.

İlk maça cuma çıkıyor

Bafetimbi Gomis, yeni takımıyla ilk maçına 31 Ağustos Cuma günü kendi taraftarının önünde Al Feiha karşısında çıkacak. Al Hilal, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ligini şampiyon olarak tamamlamıştı. Gomis’in takımı, bu sezon da şampiyonluğun en ciddi adaylarından.

YORUM YAZ