MENÜ

Babil 6. yeni bölüm fragmanı izle

Ekranlara muhteşem bir giriş yapan ve kısa süre içerisinde reytingleri altüst eden Babil dizisi, 5.bölümü ile ekranlara geldi. İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkıştı. Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yaptı ve gururundan vazgeçti. Babil dizisinin 5.bölümünde Babil dizisinin sıkı takipçileri ''Babil 6.bölüm fragmanında neler oluyor?'' sorusuna yanıt aramaya başladı ve google aramalarına başladı, ''Babil 6. yeni bölüm fragman izle, Babil 6. yeni bölüm fragman yayınlandı mı?'' Detaylar haberimizde.

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Babil 5.bölümü ile ekranlara geldi. Ekran hayatına yeni başlamasına rağmen oldukça sevilen dizi güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile adından sıkça söz ettiriyor. Babil dizisinin 5.bölümünde İrfan, Deniz’i kurtarmak için büyük bir riske girip tehlikeli bir kurtuluş planı hazırladı ve ve ortalık karıştı. Peki Babil 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Babil yeni bölüme dair merak edilenler.

Haberin Devamı

Babil 5. bölümde ne oldu?

İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışıyor. Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yapıyor ve gururundan vazgeçiyor; bir kere daha Süleyman’ın kapısında. Ama bu da yetmiyor. Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay’ın karşısına çıkıyor. İrfan, Deniz’i kurtarmak için büyük bir riske giriyor, tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlıyor. Bu defa ona kim engel olmaya çalışacak? En yakınındakiler İlay ve Egemen mi yoksa gittikçe yakına sokulan Ayşe mi?

Babil 6. bölüm fragman yayınlandı mı?

Babil yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Babil dizisinin konusu ne?

Oğlu büyük bir hastalık geçiren İrfan’ın bir an önce ameliyat ve tedavi için gereken parayı bulması gerekmektedir. Bir ekonomi profesörü olsa da bugüne kadar parayla ilkeli bir ilişki kuran İrfan, çoktan geçtiğini zannettiği hayatın en ağır sınavıyla karşı karşıyadır.

Haberin Devamı

Oğlunu kurtarmak için savunduğu tüm değerlerle çatışmaya girmesi gereken İrfan’ın bu sınavda boş kağıt verme şansı yoktur. Artık onun değil, oğlunun hayatı söz konusudur. İrfan, gereken parayı bulmak için “gereken her şeyi” yapmaya hazır olmalıdır. Üstelik bu yol, daha önce hiç yürümediği bir yoldur.

Babil dizisi hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Babil dizisi Cuma akşamları saat 20.00'de Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Babil dizisi oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, Babil dizisi her hafta Cuma günleri ekranlara geliyor. Heyecanla takip edilen dizinin kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Ozan Güven, Birce Akalay gibi isimler bulunuyor.

YORUM YAZ