MENÜ

B planı Mehmet Batdal

Eren Derdiyok’un kiralanması için Galatasaray’dan cevap bekleyen Trabzonspor,olumsuz bir yanıta karşı B planını hazırladı .Bordo-Mavililer,Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Mehmet Batdal ile ilk teması kurdu ve 32 yaşındaki futbolcudan öncelik istedi.

B planı Mehmet Batdal

Maddi sıkıntılar nedeniyle maliyeti düşük isimlere yönelen Bordo-Mavililer, forvet hattını güçlendirmek adına Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Eren Derdiyok için harekete geçmiş ve kiralama teklifini iletmişti. Sarı-Kırmızılılar’dan gelecek yanıtı bekleyen Fırtına, olumsuz bir duruma karşı B planını da hazırladı. Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Mehmet Batdal ile ilk teması kuran Trabzonspor, 32 yaşındaki futbolcudan öncelik istedi. Bonservis sorununun olmaması nedeniyle birçok kulübün radarında olan tecrübeli futbolcu ise bu teklife olumlu yanıt verdi.

Karaman sıcak bakıyor

Eren Derdiyok’un kiralanması için Galatasaray’la anlaşılamaması halinde Mehmet Batdal ile pazarlık masasına oturulacak. Deneyimli oyuncunun şartlarını araştıran Bordo-Mavili yönetimin, uygun bir ücret karşılığında Mehmet Batdal’ı kadrosuna katabileceği öğrenildi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın da pivot santrfor özellikli bir oyuncu istemesi nedeniyle başarılı futbolcunun transfer edilmesine sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ