MENÜ

'Aysal beni heyecanlandırıyor'

Taraftarların “Transfer sihirbazı” lakabı taktığı eski yönetici Haldun Üstünel, Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu oldu.

'Aysal beni heyecanlandırıyor'

Üstünel, yeni başkan Ünal Aysal ve yönetiminin, camiayı olduğu kadar kendisini de heyecanlandırdığını söyledi. Eski yönetici, seçim sürceinde adaylardan teklif aldığını ancak bir dönem dinlenmek istediğini belirtti. Haldun Üstünel, takımdaki yerli oyuncu kalitesinin mutlaka artırılması gerektiğini ifade ederken, “Tugay Kerimoğlu’nun başında olacağı bir akademiye destek verilmeli. Arda kalmalı. İstenirse, Hamit transferi de gerçekleştirilebilir. Fatih Terim’le de 5 senelik sözleşme yapılmalı” dedi.

Haberin Devamı

Polat’a kırgın değilim

Haldun Üstünel, bazı futbolculara Galatasaray formasının bol geldiğini söylerken, “Formamızı giyenler camiamıza yakışan isimler olmalı” ifadelerini kullandı. Üstünel, Adnan Polat’a kırgın olmadığını ifade ederken sözlerini şöyle noktaladı: “Sayın Polat, futbolu kendisinin yönetmek istediğini, kendisi futbolun başındayken önemli başarılar kazanıldığını söyledi. Ben de affımı istedim.”

YORUM YAZ