MENÜ

Aykut Öztürk Konyaspor'da!

Almanya 3. Lig ekibi SV Wehen Wiesbaden forması giyen 22 yaşındaki golcü futbolcu Aykut Öztürk, Süper Lig ekibi Konyaspor'a transfer oldu. Genç futbolcu Aykut, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Aykut Öztürk Konyaspor'da!

Almanya'da yetişip Türkiye Süper Ligi'ne transfer olan gurbetçi futbolcular arasına bir yenisi daha eklendi. Almanya 3. Lig takımlarından SV Wehen Wiesbaden'de top koşturan 22 yaşındaki Aykut Öztürk, yeni sezonda gollerini Konyaspor'da atacak. Yeşil-beyazlı ekip bu gurbetçi futbolcu Aykut Öztürk ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladı. Salı günü menajeri Engin Özdemir ile birlikte Konya'ya gidecek olan Aykut, sözleşmeye imza attıktan sonra takımının yapacağı ilk çalışmaya katılacak. Aykut'un menajeri Türkiye A Milli formasını da giyen Gençlerbirliği ve İstabulspor'un eski futbolcusu Engin Özdemir, "Aykut, Türkiye'de isminden bahsettirecek çok yetenekli bir futbolcu. Özellikle gol yollarını koklayan bir genç. Pek yakında onu A milli forma içinde görürsek şaşmayalım. Geçtiğimiz sezon başında da Aykut'u iki kez izleyen Ertuğrul Sağlam Bursa'ya transfer etmek istemişti. Nasip Konyaspor'a oldu" diyerek Aykut'tan çok şeyler beklediğini söyledi.

"AYKUT TAKIMA GÜÇ KATACAK"
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Konyaspor'un Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Aykut genç ve gelecek vaad eden yetenekli bir futbolcu. İki yıl önce Almanya 2. Ligi'nde yer alan kulübü Wehen'in en başarılı futbolcusuydu. Geçtiğimiz sezonda kendisini takp ettirdik. Kendisini kadromuza kattığımız için çok memnunum. Yeni sezonda Aykut atacağı gollerle bizi çok sevindirecektir" dedi.

GOL YOLUNDA BECERİKLİ
7 Nisan 1987 Almanya doğumlu olan golcü futbolcu Almanya 3 Lig ekibi.SV Wehen Wiesbaden'e 2007/2008 sezonunda geldi. 2006-2007 sezonunda Almanya 5. Lig ekibi WfB Asslar takımında 30 maçta 29 gol atarak gol kralı olan Aykut, Wehen Wiesbaden'de ilk sezon başında antrenmanda şansızlık geçirip ayağı kırıldı ve 6 ay sahalardan uzak kaldı. SV Wehen Wiesbaden takımında bir yılı 2. Lig olmak üzere 53 maçta 21 gol attı. Ordulu bir gurbetçi ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olan olan Aykut, sürati, güçlü fiziği, sert şutları ve kendine özel tekniğiyle rakiplerinin adeta korkulu rüyası .

AYKUT'A GÜLE GÜLE
SV Wehen Wiesbaden Kulübü Başkanı Wolfgang Graf‚ Aykut'u kadromuzda tutmak isterdik. Fakat Türkiye Süper Ligi'nde oynama şansı yakalayan futbolcumuzun 30 Haziran 2011'e kadar olan sözleşmesini iptal ederek önünü açtık. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Ayrıca kulübün internet sitesinden de, "Bye bye Aykut" başlığıyla 'Güle Güle Aykut' denilerek transfer duyuruldu. Aykut'u Bundesliga ekipleri FC Köln , Hannover, Borussia Dortmund ve Mainz05 tarafından yakın takibe almışlar, transfer etmek için mücadele vermişlerdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ