MENÜ

Çağlar Söyüncü adım adım LaLiga'ya! Yeni adresi belli oldu

TFF 1. Lig ekibi Altınordu'da keşfedilen ve basamakları hızlıca çıkan milli yıldız Çağlar Söyüncü Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giyiyor. Sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan tecrübeli stoperin yeni adresi La Liga...

Çağlar Söyüncü adım adım LaLiga'ya! Yeni adresi belli oldu

Transfer piyasasının hareketli takımlarından Atletico Madrid çalışmalara devam ediyor. Ligde ve Avrupa'da kötü günler geçiren İspanyol devi bu sezon beklentilerden uzakta. 2020/21 sezonunda gösterdiği şampiyonluk başarısının ardından son iki sezonda taraftarlarını üzecek sonuçlar alan La Liga temsilcisi teknik direktör Diego Simeone dahi ağır olarak eleştirilmeye başladı ve yakında takımdan ayrılacağı söylentileri arttı.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü adım adım LaLigaya Yeni adresi belli oldu

SON İKİ SEZONDA ATLETICO MADRID
Şampiyonluk başarısının ardından geçtiğimiz sezonu kupasız tamamlayan Atletico ligi üçüncü sırada şampiyon olan Real Madrid'in gerisinde 71 puanla bitirmişti. Bu sezon da formsuz bir görüntü çizen başkent ekibi ligde 38 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Lider Barcelona'nın 18 puan gerisinde kalan Atletico dördüncü sırada yer alarak şampiyonluk yarışının dışında kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde de taraftarına şok eden Atletico kabus gibi bir sezon geçiriyor. Porto, Club Brugge ve Leverkusen'in olduğu B grubunda sonuncu olan Madrid ekibi Avrupa'ya erken veda etti.

BU SEZON YAPILAN TRANSFERLER
Yaz ve kış döneminde etkin olarak transfer çalışmalarında bulunan Atletico kadrosuna önemli isimler kattı. Griezmann'ın bonservisini tekrar Barcelona'dan alan İspanyol devi yaz döneminde kadrosuna Sergio Regulion, Axel Witsel, Samuel Lino ve Nahuel Molina isimlerini kattı.

Haberin Devamı

Kış transfer döneminde de Matt Doherty ve Memphis Depay isimlerini kadrosuna katan Atletico son dört maçta üç galibiyet bir beraberlik alarak rahat bir nefes aldı.

Çağlar Söyüncü adım adım LaLigaya Yeni adresi belli oldu

Joao Felix'i Chelsea'ye kiralık olarak gönderen başkent ekibi stoper Felipe'yi de Nottingham Forest' sattı ve yeni stoper arayışlarına başladı.

ARDA'DAN SONRA BİR TÜRK DAHA
Atletico Madrid'de gösterdiği perfromansla tarihe geçen Arda Turan'ın ardından İspanyol devine yeni bir Türk futbolcu daha katılmak üzere.

İtalyan medyasından Corriere Dello Sport'un haberine göre Atletico Madrid'in hedefindeki isim Çağlar Söyüncü. 26 yaşındaki savunmacının Leicester ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve bir anlaşma bulunmamakta. Önümüzdeki sezondan itibaren La Liga'da forma giymesi beklenen Türk stoperin transferi 1 Temmuz'da gerçekleşecek.

Çağlar Söyüncü adım adım LaLigaya Yeni adresi belli oldu

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN KARİYERİ
İsmi daha önce başka büyük takımlarla da anılan Çağlar Söyüncü ile Türk takımları da ilgilenmişti. Futbola Menemen Belediye alt yapısında başlayan 1.87 boyundaki savunmacı daha sonra Bucaspor altyapısında oynamaya başladı. Aliağa'da futbola devam eden Çağlar Söyüncü 2014 yılında yıldızının parladığı Altınordu'ya transfer oldu. Buradan 2016 yılında 7.93 milyon Euro bedelle Freiburg'a transfer oldu. Almanya'da da iyi formunu sürdüren yerli savunmacı 2018 yılında 21.10 milyon Euro'ya Premier Lig ekiplerinden Leicester City'e transfer oldu.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'nün kariyerinde 225 maçta 6 gol 3 asisti bulunurken FA Cup ve FA Community Shield şampiyonluğu bulunuyor.

Egemen Çidar - Fanatik Dış Haberler

Cengiz ve Çaglar’ın Altınordu günleri

YORUM YAZ