MENÜ

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'nin acı günü

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'nin babası Carlos Simeone, 80 yaşında hayatını kaybetti. İspanyol kulübü internet sitesinden yaptığı açıklama ile tecrübeli teknik adamın kaybını doğruladı.

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'nin acı günü

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'nin babası Carlos Simeone, 80 yaşında hayatını kaybetti. İspanyol kulübü internet sitesinden yayınladığı taziye mesajı ile tecrübeli teknik adamın kaybını doğruladı.

Haberin Devamı

Arjantin'in Buenos Aires kentinde hayatını kaybeden Carlos Simeone, aynı zamanda Atletico Madrid B'de forma giyen Giuliano Simeone'nin de büyük babasıydı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Antrenörümüz Diego Pablo Simeone'nin babası ve Atletico Madrid B'nin forvet oyuncusu Giuliano Simeone'nin büyükbabası Buenos Aires'te vefat etti. Bugün Atletico Madrid ailesi için üzücü bir gün. Kulübümüz, teknik direktörümüz Diego Pablo Simeone'nin babası Carlos Simeone'nin vefatının yasını tutuyor. Onun anısına Wanda Metropolitano bayrağı yarıya indirilecek. Başkanımız Enrique Cerezo, CEO Miguel Angel Gil Marín, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlar, böyle telafisi mümkün olmayan bir kayıp için teknik direktörümüzün ailesine en içten taziyelerini iletmek istiyor. Huzur içinde yatsın."

Haberin Devamı

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeonenin acı günü

YORUM YAZ