MENÜ

Manchester United'dan Bruno Fernandes'e yeni sözleşme

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Portekizli yıldız futbolcu Bruno Fernandes ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Kulüp ile futbolcu arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindi.

Manchester United'dan Bruno Fernandes'e yeni sözleşme

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Portekizli yıldız futbolcu Bruno Fernandes ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Manchester Evening News'te yer alan habere göre Bruno Fernandes'in başarılı performansını ödüllendirmek isteyen Manchester United, futbolcuyla beş yıllık yeni bir sözleşme imzalamak istiyor.

Portekizli futbolcunun mevcut sözleşmesinde 3 yılı daha bulunmasına rağmen Kırmızı Şeytanlar, bir süredir futbolcunun menajerleri ile görüşmelerde bulunuyor ve anlaşmaya varmaya çok yakınlar. Bruno Fernandes'in yeni sözleşmesi ile maaşında ciddi oranda artış olması bekleniyor.

Manchester United'ın, şu anda Portekiz Milli Takımı'nda bulunan Bruno Fernandes'in, takıma dönmeden anlaşmayı duyurması beklenmezken, birkaç hafta içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Ocak 2020 yılında Portekiz temsilcisi Sporting'ten, Manchester United'a transfer olan Bruno Fernandes, takıma katıldığı andan itibaren kadronun vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Bu sezon 37 maçta forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, 9 gol, 14 asistlik performansa imza attı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ