MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

2 Temmuz Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

BURSA'DA ''ARNAVUT'' RİSK EDİLMEYE DEĞER...

1.AYAK: Geçen sene Grup koşularda start alıp, adından söz ettirmeyi başarmış kalite safkan UÇARER yaklaşık sekiz ay geriye alınıp sorunlarından arınmış şekilde geri döndüğü pistlerde iki yarış görmüştü. Gördüğü yarışlar sonrası kondisyon olarak bütün açığını gideren sınıf safkana ilk şansı vermek istiyorum. Çim pistte start aldığı 17 koşunun sadece birini kazanmış olmasına rağmen bu ara tırnaklarının ucunda olan KAFTAN favorimin en ciddi rakibi olacaktır. Hiç beğenmediğim son üç yarışı sonrası, geçen hafta sentetik pistte start aldığı 1200 mesafeli koşunun iyilerinden KAFKASOĞLU yarışın ilk 400 ve 600 metrelik dilimlerini idareli geçip, son düzlüğe 3-4 boy avansla çıkabilmesi halinde yakalanması çok güç olacak olan BİLGİNİNOĞLU ve Satış Koşusunda etliye sütlüye karışmadan beşinci kalan KİM TUTAR BENİ günün ilk ayağının diğer şanslı isimleridir.

2.AYAK: Kıymetli büyüğüm Serdar Kemal Özçolak yetiştirmesi taylardan biri olup yaklaşık 4-5 ay önce Azerbaycan’lı iş adamı Mahmud Nadiroğlu ekürisi tarafından satın alınarak el değiştiren ROCKY FORK MNM yarış hayatı süresince özellikle çim pistte elde ettiği başarılarla bilinen Font ve dünyaca ünlü aygır Galilao’nun oğlu Rockmaster eşleşmesinde olan yavrusu kusursuz işlerle gireceği koşunun en şanslı tayı olur. Grubun bir diğer pişkin tayı PUSULA, BALGECİNİN KIZI ve HAZİNE MALI dişilere mahsus Şartlı-1 koşuyu az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli olur. Sağlam kuponlar ise bu ayağı hepsi yapsınlar derim.

3.AYAK: Kısa mesafenin istikrarlı taylarının mücadelesinde; SANTA RUA, ARKANSAS SOUL ve KARAHİSAR üçlüsünü ayırt etmeden kuponlara yazalım. Yeni ilgililerinde bir yarış görüp nefes açan ROWDY bu üçlünün biraz eksik koşması halinde devreye girecek ilk ve tek tay olur.

4.AYAK: Ankara ve İstanbul pistlerinde çok daha sert rakiplerine kafa tutup, zaman zaman da bu rakipleri geçmeyi başarmış ORADINARIO daha önce deneyimi olduğu Bursa pistinde ilk şanslı isimdir. Yedi yaşının ortalarında adeta yeniden doğan BEHRAMKALE başta olmak üzere HOSLİ ve ANGEL HORSE sırasıyla rakipleri olur.

5.AYAK: Bu kiloyu rakiplerine verebilecek kalitede olan RED REBEL ve süratli gidecek yarış gidişatında HERCULES ikilisi grubun çok önünde değerlendirilmelidir. Bu ara çok fazla gezdirilse de dilinden en iyi anlayan jokeyi idaresinde HILL HEAD ve kısa mesafelerin istikrarlısı VELİAHT BETÜL sürprizde değerlendirilmelidir.

6.AYAK: Daha önce çim pistte hiç start almamış olsa da Bin Ajwaad’a dayanan anne kan hattıyla bu pistte uyum konusunda bir sorun yaşamayacağına inandığım ARNAVUT çok uygun rakipler yanında günün bankosu olur.

10-3-8-7-9///6-5-1-2----hepsi///1-2-3-6///1-3-4-2///2-4-6-1///1

Haberin Devamı
YORUM YAZ