MENÜ

Aslan'a Viking kulesi

Transfer çalışmaları için Avrupa'nın dört bir yanını dolaşan Galatasaray yöneticisi Fatih İşbecer'in son durağı Danimarka oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın hedefi, Kopenhag'ın 1.93'lük golcüsü Andreas Cornelius. Bir de sürpriz var...

Aslan'a Viking kulesi

Donk’un ardından kadrosunu iki forvet, bir kanat ve bir sağ bekle güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray’da, yönetici Fatih İşbecer’in Avrupa turu devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı yöneticinin son durağı ise Danimarka oldu. Kopenhag forması giyen 22 yaşındaki golcü Andreas Cornelius’u gözüne kestiren Cim Bom, 1.93’lük futbolcunun şartlarını araştırıyor. Genç, gelecek vaat eden, aynı zamanda ilk 11’i de zorlayıp takımı taşıyacak nitelikte oyuncular arayan Galatasaray’ın hedefindeki Cornelius, 2 yıl önce de hem Cim Bom’un hem de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti.


Sır gibi saklanan bek...


2013-2014 sezonunda 8.7 milyon Euro karşılığında Cardiff’in yolunu tutan Danimarkalı golcü, İngiltere’de aradığını bulamayınca 6 ay sonra 3.5 milyon Euro’ya eski takımına geri dönmüştü. Bu arada Fatih İşbecer’in, Danimarka’da top koşturan bir sağ bekin daha peşinde olduğu ve bu ismin sır gibi saklandığı da gelen haberler arasında.

Metin Karabaş
Linnes'in menajeri İstanbul'da



Haberin Devamı
YORUM YAZ