MENÜ

Aslan avcısı Yusuf Yazıcı!

Medical Park Stadyumu’nda Galatasaray’a karşı oynadığı 2 maçta da ağları sarsan Yusuf Yazıcı, bu akşamda geleneğini sürdürmeyi hedefliyor. İlk 3 haftada rakip fileleri havalandıramayan 21 yaşındaki oyuncu, şanssızlığını bu maçla kırmayı ve takımına galibiyeti getirmeyi hedefliyor.

Aslan avcısı Yusuf Yazıcı!

A takıma çıktığı günden bu yana ortaya koyduğu oyunla Avrupa devlerini peşine takan Yusuf Yazıcı, Akyazı’da Galatasaray’ı boş geçmiyor... Medical Park Stadyumu’nda, Sarı- Kırmızılılar’a karşı oynadığı 2 maçta da ağları sarsan 21 yaşındaki futbolcu, takımının 3 puan kazanmasında önemli rol oynamıştı. Bu sezon beklenen patlamayı yapamayan ve ilk 3 haftada rakip fileleri havalandıramayan milli oyuncu, Galatasaray karşısındaki geleneğini bu akşam da sürdürmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

8 şut, 7 isabet

Teknik direktör Ünal Karaman da bu sezon istediği verimi alamadığı öğrencisinden Galatasaray karşısında farklı bir performans bekliyor. Kritik maçta Yusuf Yazıcı’ya çok güvenen başarılı çalıştırıcı, genç oyuncudan sık sık kaleyi yoklamasını istedi. İlk 3 haftada rakip kaleye 8 şut gönderen ve 7’sinde isabet bulan Yusuf, şanssızlığını kritik maçta kırmayı ve takımına galibiyeti getirmeyi hedefliyor.

YORUM YAZ