MENÜ

Arsenal'in 180 milyon Euro'luk dev transfer planı ortaya çıktı

Premier Lig'in dev ekiplerinden Arsenal, bir sonraki sezon için şampiyon kadronun temellerini şimdiden atmaya başladı.

Arsenal'in 180 milyon Euro'luk dev  transfer planı ortaya çıktı

Arsenal, gelecek sezon Premier Lig’de yeniden şampiyonluk mücadelesi vermek istiyor ve u kapsamda, şampiyonluk kadrosunu kurma hazırlıklarına başladı. Topçular, Premier Lig’in yıldız orta saha oyuncusu ve şu anda Bayern Münih’te forma giyen ve Premier Lig’de şampiyonluk yaşayan isime yöneldi.

Haberin Devamı

19 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Topçular, lider Manchester City’nin ardından ikinci sırada bulunuyorlar. Kendi sahalarında Brighton'a 3-0 mağlup olmalarının ardından Pazar günü şampiyonluk umutları neredeyse son buldu. Ancak, yapılacak yeni transfer hamleleriyle gelecek sezona daha umutlu bakabilirler.

Arsenalin 180 milyon Euroluk dev  transfer planı ortaya çıktı

İLK ROTA ALMANYA

Mikel Arteta, özellikle Kieran Tierney'nin sakatlık sorunları yaşamasının ardından bek rotasyonunda ciddi sorunlar yaşadı. Topçular öncelikle bu sorunu çözmek için Almanya’ya yöneldi.

Arsenal, özellikle Granit Xhaka'nın sezon sonu takımdan ayrılması beklenirken en az iki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı amaçlıyor. Topçular, bu kapsamda gözüne Avrupa devlerinin transfer etmek istediği yıldız oyuncuyu kestirdi.

Haberin Devamı

Arsenalin 180 milyon Euroluk dev  transfer planı ortaya çıktı

PREMİER LİG'İN YILDIZINA KANCA

The Telegraph'a göre Arsenal, West Ham United’ın kaptanı Declan Rice'ı transfer etmek için çalışmalarına başladı. Rice için 120 milyon Euro’yu gözden çıkaran Topçular’ın, İngiliz oyuncuyu da kısa süre içerisinde ikna etmesi bekleniyor.

Bek konusunda daha önce Premier lig’de Manchester City ile şampiyonluk yaşayan ve şu anda Bayern Münih'te kiralık olan Joao Cancelo'yu transfer etmenin planlarını yapıyor. Pep Guardiola’nın ekibiyle şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal’ın Cancelo’yu kadrosuna dahil etme ihtimaliyle ilgili çeşitli şüpheler de var.

Arsenalin 180 milyon Euroluk dev  transfer planı ortaya çıktı

Manchester City'de Pep Guardiola ile yaşadığı problemler nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kalan Cancelo, takımdan gönderilmeden önce dünyanın en iyi bek oyuncularından birisi olarak dikkat çekiyordu.

Arsenal’ın Declan Rice için 120 milyon Euro’luk gibi bir bedeli gözden çıkarması beklenirken Joao Cancelo içinse 60 milyon Euro gibi bir ücret ödemesi gerekiyor.

Arsenalin 180 milyon Euroluk dev  transfer planı ortaya çıktı

YORUM YAZ