MENÜ

Arroyo krizinde flaş gelişme!

Porto Riko'nun Cangrejeros Santurce Kulübü, Galatasaray ile sözleşmesi süren Carlos Arroyo'nun serbest kalması için FIBA'ya başvurdu. Sarı-kırmızılı yönetici Ural Aküzüm hukuki sürecin başladığını açıkladı.

Arroyo krizinde flaş gelişme!

Galatasaray Liv Hospital ile yollarını ayıran Carlos Arroyo’nun el sıkıştığı Cangrejeros Santurce Kulübü’ne henüz transfer olamadığı ortaya çıktı. Porto Riko ekibinin yetkilisi Ricardo Carrillo, ülke basınına yaptığı açıklamada, transferi tamamlamak için Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan gerekli evrakları istediklerini ancak Galatasaray ile oyuncunun kontratının Haziran ayına dek sürdüğü gerekçesiyle tedarik edemediklerini söyledi.

Tavır değiştirdi

Bunun üzerine Porto Riko ekibi, gerekli serbestinin tanınması amacıyla FIBA’nın yolunu tuttu. Carrillo, Arroyo’nun sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesindeki madde uyarınca kendisine zamanında ödeme yapılmaması durumunda serbest kalma hakkı doğduğunu, tüm bu detayları FIBA ile paylaştıklarını söyledi.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Ural Aküzüm, “Arroyo ile bu sezon iki ay geriden gelen bir ödeme takvimi için el sıkıştık ve yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Kalan süreçte de yerine getirecektik ancak biraz aksayınca tavrını değiştirdi, maçlara çıkmayarak ülkeden ayrıldı. Hukuki süreç başladı ve devam ediyor” dedi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ