MENÜ

Arnavutluk - Fransa maçı canlı hangi kanalda, saat kaçta?

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. İzlanda beraberliğinin ardından finallere katılmayı garantileyen Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takımımız, son maçta Andorra’nın konuğu olacak. Liderlik koltuğunda yer alan Fransa ise Arnavutluk'la kozlarını paylaşacak. Türkiye, liderlik koltuğu için Andorra'yı devirip, Fransa'nın puan kaybetmesini bekleyecek. Peki, Arnavutluk - Fransa maçı canlı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Arnavutluk - Fransa maçı canlı hangi kanalda, saat kaçta?

Elemelerdeki son maçımızda elbette hepimizin gözü, 22.45’teki Andorra deplasmanında sahaya çıkacak olan A Milli Takımımız’da olacak ancak kulağımız da yine aynı saatte Arnavutluk’un, Fransa ile oynayacağı maça çevrilecek. Grupta Türkiye’nin 2 puan önünde 22 puanla lider durumda olan Fransa, Arnavutluk karşısında da kazanıp, birinci olarak finallere gitmek istiyor. Ancak Arnavutluk’un da rakibi karşısında kolay kolay pes etmeyeceği düşünülüyor. Horozlar’a deplasmanda 4-1 kaybeden Arnavutlar, söz konusu maçın öncesinde milli marş krizi yaşamıştı.

Haberin Devamı

ARNAVUTLUK-FRANSA MAÇINA CANLI BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLA

İki kez yanlış çalındı

Fransa’da seramonide önce Andorra, sonra Ermenistan ve en sonunda da yanlıştan dönülerek Arnavutluk milli marşı çalınmıştı. Ayrıca ev sahibinin teknik direktörü Edoardo Reja da, “İddiamız olmasa bile biz her zaman sahaya kazanmak için çıkarız” açıklamasını yaptı. Bizim de beklentimiz, Arnavutluk’un bu 90 dakika sonunda son Dünya Kupası şampiyonundan puan ya da puanlar alması olacak.

Haberin Devamı

Arnavutluk - Fransa maçı canlı hangi kanalda, saat kaçta?

Slavko Vincic'in yöneteceği karşılaşma TSİ 22:45’te başlayacak. Mücadele S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Arnavutluk - Fransa ilk 11'ler:

Arnavutluk: Berisha, Hysaj, Djimsiti, Dermaku, Veseli, Bare, Gjasula, Lenjani, Qose, Manaj, Balaj

Fransa: Mandanda, Varane, Lenglet, Kimpembe, Dubois, Mendy, Sissoko, Tolisso, Griezmann, Ben Yedder, Giroud

Yeni evlerinde ilk maçları

Arnavutluk, Fransa karşılaşmasını yeni stadında oynayacak. Air Albania Stadı adına verilen tüm tribünleri kapalı olan 22.500 kişilik statta ev sahibi, sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor. Yapımına 2016 yılında başlanan ve 85 milyon Euro’ya malolan bu statta Arnavutlar, dolu tribünler önünde iyi bir sonuçla maçı tamamlamak istiyor.

Arnavutluk - Fransa maç önü...

Şimdiye kadar Arnavutluk ile 8 kez karşı karşıya gelen Fransa 6 kez galip gelirken 1 müsabakadan mağlubiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki bir mücadele ise beraberlikle tamamlandı.

Bireysel performanslar göz önüne alındığında ise Fransa son 15 maçında sadece 2 kez mağlup oldu. Bu mağlubiyetlerden birini ise milli takımımıza karşı yaşadı. Ev sahibi ekip Arnavutluk ise son 15 maçında 9 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

YORUM YAZ