MENÜ

Antonio Conte: Inter ile Tottenham'ı karşılaştırmak imkansız

Tottenham'ın yeni teknik direktörü Antonio Conte, takımının Avrupa Konferans Ligi'nde Vitesse'yi 3-2 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Conte, şu anda Tottenham ile Inter arasında bir karşılaştırma yapmanın imkansız olduğunu dile getirdi.

Antonio Conte: Inter ile Tottenham'ı karşılaştırmak imkansız

Avrupa Konferans Ligi'nde Vitesse'yi 3-2 yenen Tottenham'da teknik direktör Antonio Conte, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere geçen sezon Inter ile Serie A şampiyonluğunu kazanmasından bu yana ilk maçına çıkan 52 yaşındaki teknik adam Tottenham'ın eski takımından daha iyi mi yoksa daha kötü bir pozisyonda mı olduğu sorulması üzerine şu açıklamalarda bulundu:

"Şu anda bu karşılaştırmayı yapmak imkansız. İki yıl sonra Inter'de bitmiş bir ürünüm vardı. Elbette orada iki yıl içinde birçok oyuncu çok gelişti. Eminim bu oyuncularla çalışmak için zamanım olursa, her oyuncu için geliştirmemiz gereken birçok yer olduğuna eminim. Elbette, her bir oyuncuyu geliştirirseniz, tüm takım daha güçlü hale gelir. Bunu yapmamız gerekiyor."

YORUM YAZ