MENÜ

Antalyaspor'un genç yeteneği çalışmalarına ara vermiyor!

Antalyaspor'un genç futbolcusu Doğukan Sinik, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Corona virüs nedeniyle evde kalarak çalışmalarına bireysel ve online devam eden genç kanat futbolcusu, o anları ise videoya kaydetti. 21 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon sözleşmesi son buluyor. Bu sezon toplam 18 maçta forma şansı bulan genç futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asiste imza attı. İşte Doğukan Sinik'in ev antremanı!

Doğukan Sinik kimdir?

Haberin Devamı

Türk futbolunun gelecek vaat eden oyuncularından birisi olarak görülen Doğukan Sinik, 21 Ocak 1999’da Antalya'da dünyaya gelmiştir. 1.80 boyundakisağ kanat oyuncusu kariyerine Antalyaspor'da başlamış ve yalnızca bir sezon Kemerspor 2003'te futbol oynayıp hala daha Antalyaspor'da forma giymektedir. 21 defa Genç Milli Takım formasını terleten Doğukan, yalnızca 1 gol atabilmiştir.

Manuel Neuer Bu Sezon Ne Yaptı?

Antalyaspor ile 1 sezon daha sözleşmesi kalan Doğukan Sinik, bu sezon Lig ve Kupada toplam 18 maçta forma giymiştir. Bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan genç futbolcu, genelde yedekten sahaya dahil olup katkı sağlamaya çalışmıştır.

YORUM YAZ