MENÜ

Antalyaspor'un yeni gözdesi Ege Bilsel

Antalyaspor'un 2004 doğumlu yıldız adayı Ege Bilsel, takımının Ankaragücü'nü deplasmanda 4-0 mağlup ettiği maçın 87. dakikasında oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmış oldu.

Antalyaspor'un yeni gözdesi Ege Bilsel

Antalyaspor, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-0’lık skorla yenerken ligde üst üste 3. galibiyetini almıştı. Teknik sorumlu Nuri Şahin, mücadelenin 87. dakikasında 2004 doğumlu kanat oyuncusu Ege Bilsel’i oyuna dahil etti. Antalyaspor altyapısının Türk futboluna yeni armağanı olan Ege Bilsel, ilk defa bir maçta süre aldı.

Haberin Devamı

GALİBİYET 3'LÜSÜ GENÇ FUTBOLCUDAN

Bu sezon Beşiktaş, Trabzonspor ve Konyaspor maçlarında kadroda yer alan genç oyuncu, maçtan sonra taraftara galibiyet üçlüsünü çektiren isimdi. Karşılaşma sonunda Teknik sorumlu Nuri Şahin basin toplantısında, “Antalyaspor bugün altyapısından müthiş bir oyuncu kazandı” ifadelerini kullandı.

19 yaşındaki Ege Bilsel, hücum hattında hem iki kanatta hem de santrfor pozisyonunda forma giyebiliyor. Bu sezon U19 takımında 6 maçta 5 gol 1 asistle mücadele eden Ege Bilsel, Antalyaspor’un kupada mağlup ettiği 52 Orduspor FK maçında da 65 dakika süre almış ve takımına bir penaltı kazandırmıştı.

SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Antalyasporun yeni gözdesi Ege Bilsel

YORUM YAZ