MENÜ

Antalyaspor, Adama Traore'nin peşinde

Salih Dursun’u renklerine katmaya hazırlanan, Nakoulma’yla temaslarını sürdüren Antalyaspor, Monaco’nun yıldızı Adama Traore’nin de peşinde. 21 yaşındaki Malili ön libero için Fransız ekibine kiralama teklifi yapıldı.

Antalyaspor, Adama Traore'nin peşinde

Rıza Çalımbay teknik direktörlük koltuğuna oturduktan sonra müthiş bir çıkış yakalayan Antalyaspor, Ocak ayında takımı iyice güçlendirmek amacında. Başkan Ali Şafak Öztürk, yapılacak transferlerle ilgili Çalımbay’a söz verirken, görüşmeler hızlı bir şekilde ilerliyor.

Piyasa değeri 7 milyon euro

Galatasaraylı Salih Dursun ile el sıkışan Güney ekibi, Kayserispor’dan ayrılan Nakoulma’yı da ikna etmeye çalışıyor. Çalımbay, Mersin’e getirdiği eski öğrencisiyle bizzat temasta. Gündemdeki diğer oyuncu ise ortalığı karıştıracak cinsten: Adama Traore. Monaco forması giyen ve piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen 21 yaşındaki Malili ön libero için kulübüne teklif yapıldı.

Çalımbay açıkladı

Antalyaspor yıldız ismi önce kiralamak, sezon sonunda ise satış önceliğini almak istiyor. Oyucunun menaceriyle de bir yandan temaslar sürürken teknik direktör Çalımbay, “Adama Traore’ye ilgimiz olduğu doğru. Görüşmeler devam ediyor. Kesinlikle önemli bir oyuncu” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ