MENÜ

Andre Silva için Galatasaray'a rakip çıktı!

Galatasaray'a transferi gündemde olan Portekizli golcü Andre Silva'nın son durumu ile alakalı İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio açıklamalarda bulundu.

Andre Silva için Galatasaray'a rakip çıktı!

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Portekizli Andre Silva hakkında İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

'Galatasaray ile Milan anlaştı'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, "Galatasaray evet Andre Silva'nın kiralık olarak gelmesi konusunda Milan takımı ile anlaştı. Milan büyük bir transfer gerçekleştirecek. Higuain transferi olacak gibi gözüküyor. Andre Silva'nın menajeri Jorge Mendes'in yakın olduğu Wolverhampton takımı Galatasaray'ın rakibi" dedi.

'Andre Silva için iki tane aday var: Galatasaray ve Wolverhampton'

"Her şey aslında Higuain transferine bağlı. Andre Silva için iki tane aday var: Galatasaray ve Wolverhampton. Andre Silva kendisi Galatasaray'da oynamak istiyor. Milan ile Galatasaray arasında sorun olmadığını söyleyebilirim"

'Galatasaray çok daha büyük kulüp...'

Haberin Devamı

"Elbetteki Galatasaray çok daha büyük kulüp ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Fakat Wolverhampton takımının sahipleri Jorge Mendes ile iyi ilişkilere sahip, ona baskı yapabilirler. Andre Silva açıklama da yaptı, 'ben Milan'da kalabilirim ama Higuain gelirse oynayabileceğim bir yere gitmek isterim' ifadelerini de kullandı."

YORUM YAZ