MENÜ

Anadolu Efes tüm basketbolseverleri Maccabi FOX Tel Aviv karşılaşmasına bekliyor

Son maçında Panathinaikos OPAP’ı taraftarlarının büyük desteği ile farklı mağlup eden Anadolu Efes, kritik Maccabi FOX Tel Aviv maçı için de tüm basketbolseverleri Sinan Erdem Spor Salonu’na bekliyor.

Anadolu Efes tüm basketbolseverleri Maccabi FOX Tel Aviv karşılaşmasına bekliyor

Turkish Airlines EuroLeague’de sahaya çıktığı son iki karşılaşmayı kazanan Anadolu Efes, sekizinci maçlar gününde Maccabi FOX Tel Aviv’i ağırlayacak. Son maçında Panathinaikos OPAP’ı taraftarlarının büyük desteği ile farklı mağlup eden Anadolu Efes, kritik Maccabi FOX Tel Aviv maçı için de tüm basketbolseverleri Sinan Erdem Spor Salonu’na bekliyor.

Haberin Devamı

Turkish Airlines EuroLeague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki son dört maçını galibiyetle ayrılan Anadolu Efes, Maccabi FOX Tel Aviv’i Avrupa kupalarında 14. kez konuk edecek.

Basketbolseverlerin yoğun ilgisi ile son EuroLeague karşılaşmasını kapalı gişe oynayan Anadolu Efes’in Maccabi FOX Tel Aviv’i ağırlayacağı maçın biletlerinin satışı ise www.tixbox.com.tr adresinde sürüyor. Bileti fiyatları, 22.5 TL ile 75 TL arasında değişiyor.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20 Kasım Salı günü oynanacak kritik karşılaşmanın başlangıç saati ise 20.00 olacak.

Bryant Dunston, bir blok ile EuroLeague tarihinin en çok blok yapan ikinci oyuncusu olacak

Anadolu Efes’in EuroLeague’deki 8 maçında 6. galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacağı karşılaşma, Anadolu Efes oyuncularından bazılarının bireysel istatistikleri için de farklı bir önem taşıyacak.

Haberin Devamı

Son dört sezondur Anadolu Efes forması giyen yıldız pivot Bryant Dunston, Maccabi FOX Tel Aviv maçında bir blok yaptığı takdirde toplamda 195 blok ile EuroLeague tarihinin en çok blok yapan ikinci oyuncusu olacak. Dunston ayrıca 2 hücum ribaundu alması halinde yine EuroLeague tarihinin en çok hücum ribaundu alan dokuzuncu oyuncusu olacak.

Yedi maçlık dönemde EuroLeague’in en yüksek yüzdeli üç sayı atan oyuncusu olan James Anderson ise karşılaşmada 13 sayı atması halinde EuroLeague kariyerinde 1.000 sayıya ulaşmış olacak. James Anderson’ın yanı sıra Vasilije Micic de 10 sayı atması halinde EuroLeague kariyerinde 500 sayıya ulaşmış oyuncular arasına girecek.

Shane Larkin ise karşılaşmada 2 ribaund alması halinde kariyerindeki 100. EuroLeague ribaundunu almış olacak.

Anadolu Efes – Maccabi FOX Tel Aviv karşılaşmasında basketbolseverleri eğlenceli etkinlikler ve coşkulu bir basketbol ortamı bekliyor olacak.

YORUM YAZ