MENÜ

Amrabat'ta flaş gelişme

Galatasaray, Amrabat'ın transferi konusunda Kayserispor'la prensip anlaşmasına vardı.

Amrabat'ta flaş gelişme

Nordin Amrabat konusunda yapılan ortak açıklama şöyle:

"Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.

Maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varılmış olup kati netice yakında kamuoyuna duyurulacaktır."

Edinilen bilgiye göre Kayserispor 8.5 milyon euroya evet derken , Galatasaray'ın Gökhan Zan'ı takas olarak teklifini ise kabul etmedi.

********************

Galatasaray Kulübü, başkan Ünal Aysal ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur’un, Nordin Amrabat transferini neticelendirme konusunda anlaştıklarını açıkladı. İki kulüp başkanının bir araya gelerek görüştükleri aktarılırken, maddi bazı detaylar dışında karşılıklı anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

*********************

Galatasaray, Amrabat'ın transferi konusunda Kayserispor'la prensip anlaşmasına vardı.

KAP'A yapılan açıklamada şöyle denildi;

Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ