MENÜ

Julian Nagelsmann'dan intihar açıklaması! Olay sözler...

Julian Nagelsmann, yıllar önce yaşadığı trajediyi tüm gerçekliğiyle ilk kez bu kadar net bir ifadelerle anlattı. Bayern Münih'in eski teknik direktörünün sözleri Avrupa basınında gündem oldu. İşte detaylar...

Almanya Millî Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, saha dışındaki hayatıyla ilgili çarpıcı sözler söyledi. Der Spiegel'e röportaj veren Bayern Münih'in eski hocası, 16 yıl önce yaşadığı trajediyi tüm gerçekliğiyle anlattı. Nagelsmann'ın bu sözleri Avrupa basınında da gündeme oturdu.

Haberin Devamı

AJAN OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ

Nagelsmann, 16 yıl önce intihar eden babası Erwin ile alakalı tüm gerçekleri anlattı. Babasının ölüm haberini aldığında bir antrenörlük kursunda olduğunu belirten genç teknik direktör, aslında Almanya için istihbarat elemanı olarak görev yapan babasını çocukken asker sandığını da itiraf etti. Nagelsmann, "Bu konuda daha fazla bir şey söylememe izin verilmiyor ve tam olarak ne yaptığını bile bilmiyorum" sözlerini sarf etti.

Julian Nagelsmanndan intihar açıklaması Olay sözler...

"15-16 YAŞINDAYDIM..."

Babasının, yaptığı işle alakalı pek konuşmadığını bildiren Alman hoca, "Bana anlattığında 15 ya da 16 yaşındaydım. Yaşadığımız Landsberg'den Münih'e antrenmanlara giderken sık sık bundan bahsederdi. Sonra biraz açıkladı ama bu daha çok mikro düzeydeydi. İşi hakkında konuşmasına izin verilmiyordu. İşinde endişeleri paylaşmak yoktu. Sonunda bu durum onu çok zorladı" dedi.

Haberin Devamı

ŞAŞIRTAN TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

"İNTİHAR NOTU BIRAKMADI"

Babasının intiharı hakkında da konuşan Nagelsmann, "Bu çok zordu. Babam bir intihar notu bırakmamıştı, bir açıklaması yoktu. Ancak kendi hayatına son verme şekli, kararının kendisi için kesinlikle net olduğunu açıkça ortaya koydu. Aile için çok kötü bir duygu ama gerçekten ölmek istediğini ve bunun bir yardım çığlığı ya da bir işaret olmadığını bilmek bana yardımcı oldu. Böyle bir karara saygı duymam gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"KARİYERİNİN BASKISI FARK EDİLİYORDU"

Alman teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "Babam aslında şakalar yapan ve sürekli gülen, arkadaşlarıyla birlikte olmayı seven, gitar çalan ve sürekli şarkı söyleyen çok komik bir adamdı. Ama sanırım bu intihar, iş yükü ve genel durumunun getirdiği bir sonuçtu. Hayatının sonlarına doğru değişmişti. Kariyerinin baskısı fark ediliyordu."

YORUM YAZ