MENÜ

Belçikalı gazeteciden U.S Gilloise uyarısı! 'Fenerbahçe bu hatayı yaparsa...'

Belçikalı gazeteci Frank Dekeyser, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda gerçekleşen Fenerbahçe - U.S Gilloise eşleşmesinin ardından Belçika takımını ve eşleşmeyi Fanatik'e değerlendirdi. Dekeyser'in Fenerbahçe ile ilgili sözleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Belçikalı gazeteciden U.S Gilloise uyarısı! 'Fenerbahçe bu hatayı yaparsa...'

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşen kura çekiminin ardından Belçika kulübü Royale Union Saint-Gilloise ile eşleşti. 

Haberin Devamı

Belçikalı gazeteciden U.S Gilloise uyarısı Fenerbahçe bu hatayı yaparsa...

İLK MAÇ BELÇİKA'DA

Fenerbahçe, turun ilk maçını deplasmanda oynayacak. Kritik eşleşmenin ilk karşılaşması 7 Mart'ta U.S Gilloise'nin stadyumunda gerçekleşecek. Rövanş mücadelesi ise 14 Mart'ta Kadıköy'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

AVRUPA LİGİ'NDEN ELENDİLER

Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi E Grubu ile başlayan Belçika temsilcisi, play-off'ta Lugano'yu eledikten sonra Toulouse, Liverpool ve LASK Linz ile grup mücadelesi verdi. Grupta iki galibiyet alan Saint-Gilloise, sahasında LASK Linz ve Liverpool'u 2-1'lik skorlarla mağlup etmişti. Belçika temsilcisi, grupta üçüncü olarak Konferans Ligi'ne geçiş yaptı. U.S Gilloise, Belçika'da ise ligde 62 puanla lider durumda.

Belçikalı gazeteciden U.S Gilloise uyarısı Fenerbahçe bu hatayı yaparsa...

"HİÇBİR TAKIMDAN KORKMUYORLAR"

Haberin Devamı

Kritik kura çekiminin ardından Belçika gazetesi HLN_BE muhabiri Frank Dekeyser, eşleşmeyi Fanatik için değerlendirdi. U.S Gilloise takımının güçlü ve zayıf yönleri üzerine konuşan Dekeyser, "En güçlü yönleri, zihniyetleri. Çok çalışıyorlar, pes etmiyorlar ve hiçbir takımdan korkmuyorlar. Her zaman güçlü yönleriyle oynuyorlar. En kötüsü ise maçlara yavaş başlama eğilimleri. İç sahada Frankfurt karşısında erkenden 2-0 geriye düşmeleri gibi" yorumunu yaptı.

"AMOURA VE PUERTAS'A DİKKAT ETMELİLER"

Belçikalı gazeteci, U.S Gilloise takımının en tehlikeli oyuncularının sorulması üzerine, "Fenerbahçe, Mohammed Amoura ve Cameron Puertas'a dikkat etmeli. Hücum hattında oldukça tehlikeli bir takım" yanıtını verdi.

Belçikalı gazeteciden U.S Gilloise uyarısı Fenerbahçe bu hatayı yaparsa...

"FENERBAHÇE HARİKA BİR TAKIM"

Fenerbahçe'yi tanıdığını da vurgulayan Dekeyser, "İki yıl önce oynanan Antwerp maçında İstanbul'daydım. Harika bir atmosfer vardı. Fenerbahçe'nin; Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Leonardo Bonucci ve Cengiz Ünder gibi gibi oyuncularla donatılmış harika bir takımı var" ifadelerini kullandı.

"TURU TAM ORTADA GÖRÜYORUM"

Son olarak iki takımın da turu geçme ihtimalini yüzde 50 olarak değerlendiren Belçikalı gazeteci, sözlerini şöyle tamamladı: "U.S Gilloise, Avrupa'daki her maçı seviyor. Heyecanlılar çünkü Fenerbahçe büyük bir geçmişe sahip harika bir takım. Turu tam ortada, yüzde 50-50 olarak görüyorum. Çünkü bu takım, Frankfurt'u eledi. Fenerbahçe'nin yapacağı en büyük hata, bu takımı hafife almak olur."

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL HABER - SAMET ÇAYIR

YORUM YAZ