Borussia Dortmund 3-2 Schalke 04
08 Kasım 2015, Pazar 17:46Güncelleme Tarihi:
Bundesliga'nın 12. haftasındaki dev derbide Borussia Dortmund, evinde Schalke 04'ü 3-2'lik skorla mağlup etti.

Almanya Bundesliga'nın 12. haftası Ruhr derbisine sahne oldu. Dev kapışmada Borussia Dortmund, sahasında Schalke 04 ile kozlarını paylaştı.
Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşmada Sarı-Siyahlılar, rakibini 30. dakikada Shinji Kagawa, 43'te Matthias Ginter ve 47'de Pierre Aubameyang'ın kaydettiği gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı.
Günün kaybeden tarafı Mavi-Beyazlılar'ın golleri ise 33 ve 71'de Klaas-Jan Huntelaar filelere gönderdi.
Böylece Thomas Tuchel'in öğrencileri, 9. galibiyetini elde etti ve puanını 29'a yükseltti. Sezonun 4. mağlubiyetine uğrayan konuk takım ise 20 puanda kaldı.