MENÜ

Almanya için son aday: Lothar Matthaus

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün görevi bırakma kararı almasının ardından Almnya'nın başına kimin geçeceği konuşuluyor. Alman basın son olarak efsane futbolcu Lothar Matthaus'un yeni teknik direktör olacağını iddia etti. Jurgen Klopp ile Hansi Flick'in de Almanya için adı anılıyor.

Almanya için son aday: Lothar Matthaus

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Avrupa Şampiyonası sonrası görevini bırakacağını açıklaması sonrasında Almanya'nın başına kimin geçeceği merak konusu. Son olarak bu görev için Almanlar'ın efsane futbolcusu Lothar Matthaus gündeme geldi.

Haberin Devamı

Almanların ünlü basın organı Bild, Matthaus'un milli takımın başına geçebileceğini yazdı. Haberde Alman efsanenin konuyla ilgili görüşlerine de yer verildi. 60 yaşındaki futbol adamı katıldığı bir Podcast yayınında konuyla ilgili, "Son kararı Almanya Futbol Federasyonu verecektir. Bu konuda benimle ilgili bir karar çıkarsa tabiki düşünürüm" ifadelerini kullandı.

Almanya Milli Takımı için Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp ile Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick'in de adı geçiyor.

YORUM YAZ