MENÜ

Ali Karimi kimdir? Ali Karimi'nin kariyeri

İran’ın Esteghlal takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Karimi’nin menajeri Sina Ranjbaran, oyuncu için Galatasaray ve Başakşehir’le de görüştüklerini ancak Trabzonspor’un transferde bir adım önde olduğunu söyledi. Transfer görüşmeleri devam eden Ali Karimi'nin şu anda İstanbul'da olduğu ve bordo-mavili idarecilerle bir araya geleceği öğrenildi. Bu haberin ardından Ali Karimi kimdir? Ali Karimi'nin kariyeri nedir? soruları aratılmaya başlandı. Bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Ali Karimi kimdir? Ali Karimi'nin kariyeri

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor , İran’ın Esteghlal takımında forma giyen 26 yaşındaki İran Milli Takımı oyuncusu Ali Karimi’yi gündemine almıştı. Bordo-mavili ekip bir süredir bu oyuncuyla ilgilenirken, Karimi için Galatasaray ve Başakşehir’in de teklifte bulunduğu iddia edildi. Oyuncunun menajeri Sina Ranjbaran, bu futbolcuyla ilgili görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken, “Ali Karimi’yle Galatasaray, Başakşehir ve Trabzonspor’un ilgisinin olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında Katar’dan 3 takımdan teklif var ancak oyuncunun önceliği Türkiye” ifadelerini kullandı. Transfer görüşmeleri devam eden Ali Karimi, İstanbul’a geldi. Burada bordo-mavili idarecilerle bir araya geleceği öğrenilen Ali Karimi’nin bir aksilik olmaması durumunda Karadeniz ekibine imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bu haberin ardından Ali Karimi kimdir? Ali Karimi'nin kariyeri nedir? soruları aratılmaya başlandı. Bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Ali Karimi kimdir?

İran'da Sepahan altyapısında futbola başlayan Ali Karimi, 2016-17 sezonunda keşfedilerek Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Karimi daha sonra NK Lokomotiva'ya kiralandı. Hırvat Ligi'nde tutunamayan futbolcu tekrar Sepahan'a döndü. Karimi daha sonra Esteghlal'de forma giymeye başladı. Karimi, İran Milli Takımı'na da çağrılmıştı.

Haberin Devamı

Kariyeri boyunca 168 mücadelede görev yapan Karimi bu maçlarda 13 gol, 8 asist kaydetti ve 13 bin 459 dakika sahada kaldı.

YORUM YAZ