MENÜ

Alex Telles'e 25 milyon Euro

Cim Bom’un eski starı Alex Telles’e müthiş teklif... Galatasaray’ın geçen yıl Porto’ya 6.5 milyon Euro karşılığında sattığı Brezilyalı sol beke, İngiliz devi Chelsea talip oldu.

Alex Telles'e 25 milyon Euro

Galatasaray’ın geçen yıl Porto’ya 6.5 milyon Euro karşılığında sattığı Brezilyalı sol beke, İngiliz devi Chelsea talip oldu. Üstelik Ada ekibi bonservis için tam 25 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda. İşin Galatasaray’ı yakından ilgilendiren kısmı ise Telles’i satmanın pişmanlığından çok, Porto ile yapılan yüzde 10’luk anlaşma gereği, transfer gerçekleşirse Cim Bom’un kasasına 2.5 milyon Euro daha girecek olması. Chelsea’nin Telles’in yanı sıra sol tarafa Juventus’un parlayan yıldızı Alex Sandro’yu düşündüğü, bu iki isimden birinin transferinin kesin olarak bitirileceği ifade ediliyor.

2014’te Gremio’dan geldi

Alex Telles, Mancini’nin Galatasaray’ın başında olduğu dönemde, 23 Ocak 2014’te Gremio’dan 6 milyon 150 bin Euro’ya 21 yaşında transfer edilmişti. 2015-2016 sezonunda 1.3 milyon Euro karşılığında İnter’e kiralanan Sambacı, geçen yaz da 6.5 milyon Euro’ya Porto’ya satıldı. 2.5 milyon Euro’luk bonus da gelirse, Galatasaray Telles’in kiralanması ve satışından yaklaşık 10 milyon Euro elde etmiş olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ