ÖZET | Alanyaspor - Çaykur Rizespor maç sonucu:2-1

Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 geriye düşen Alanyaspor vazgeçmeid ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. Antalya ekibinin gollerini Efecan Karaca ve Pione Sisto ataeken Rize'nin tek golünü Varesanovic attı.

ÖZET | Alanyaspor - Çaykur Rizespor maç sonucu:2-1

Alanyaspor Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan karşılaşma, 0-0 tamamlanmıştı. Karşılaşmayı ev sahibi Alanyaspor 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Alanyaspor - Çaykur Rizespor maçı başladı.

3. dakikada Çaykur Rizespor etkili geldi.  Verasanovic'in uzaktan şert şutu direğin hemen üzerinden auta gitti.

ÖZET | Alanyaspor - Çaykur Rizespor maç sonucu:2-1

30. dakikada gelişen atakta Novais’in ceza sahası önünden sert vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı başladı.

GOL | 52. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Hadergjonaj'ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı yerden ortaya ön direkte dokunan Verasanovic topu ağlarla buluşturdu ve bu sezonki 7. golüne imza attı.

59. dakikada Zekiri'nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Jonjo Shelvey'in uzaktan şutu direğin hemen yanından auta gitti.

68. dakikada ev sahibi Alanyaspor gole çok yaklaştı! Janvier'in pasına ceza sahasında Efecan'ın şutu üst direkten geri döndü.

Haberin Devamı

GOL | 69. dakikada köşe vuruşunda kaleciden seken topu Efecan ağlara gönderdi. Ancak gol kararı için uzun süre VAR kararı beklendi. VAR'dan sonuç çıkmayınca hakem Ali şansalan VAR monitörüne giderek izledi ve gol kararı verdi.

83'te Novais'in uzaktan şutu farklı şekilde auta çıktı.

GÖKHAN'DAN MÜTHİŞ KURTARIŞ

85. dakikada Oğuz Aydın'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Novasi boş pozisyonda kafa ile keleye gönderdi ancak kaleci Gökhan Akkan müthiş bir kurtarışla gole izin vermedi.

90. dakikada yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kazanan Çaykur Rizespor'da Shelvey'in şutunu kaleci Ertuğruk güçlükle kornere çeldi.

GOL | 90+1. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Pione Sisto'nun uzak mesafeden harika şutu ağlarla buluştu ve Alanyaspor 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Alanyaspor 2-1 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

Alanyaspor-Çaykur Rizespor 11'leri

Alanyaspor: Ertuğrul, Balkovec, Aliti, Lima, Hadergjonaj, Novais, Leroy Fer, Oğuz, Yusuf, Efecan, Cordova

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Emirhan Topçu, Attila Mosci, Hojer, Mithat Pala, Shelvey, Benhur Keser, Varesanovic, Altın Zeqiri, Julian Gaich

Alanyaspor - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Haberin Devamı

Alanya Oba Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi, Ali Şansalan yönetiyor. beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Son hafta sahasında Yukatel Adana Demirspor'u 1-0 yenen Rize temsilcisi, 32 puan ile ligde 5. sırada bulunuyor.

Çaykur Rizespor'da Asya Kupası nedeniyle ülkesinin milli takımında olan Alikulov ve sakatlığı bulunan Laine, kadroda yer almadı.

Son maçında deplasmanda Başakşehir'e 3-2 kaybeden Alanyaspor, 22 puanla 13. sırada bulunuyor.

ÖZET | Alanyaspor - Çaykur Rizespor maç sonucu:2-1

 

YORUM YAZ