MENÜ

Akhisarspor - Fatih Karagümrük maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Tarihi Vefa Stadı’ndaki 3-3’lük düellonun rövanşı bugün Akhisar’da oynanacak. Finale çıkmak için tüm kozlarını oynayacak olan Akhisarspor ile Fatih Karagümrük’ün mücadelesi nefesleri kesecek. Peki, Akhisarspor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Akhisar - Karagümrük maçı ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve 90 dakikanın canlı anlatımı ile skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Akhisarspor - Fatih Karagümrük maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

1. Lig’deki Play-Off yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük’le deplasmanda 3-3 berabere kalarak avantaj elde eden Akhisarspor, rakibini finale yükselebilmek için rövanşta ağırlayacak. Yeşil- Siyahlı ekipte ilk randevuda burnu kırılan Vrsajevic forma giyemeyecek. Geçen sezon 7 yıllık maceranın ardından Süper Lig’e mendil sallayan Akhisar, bu yıl normal sezonun son haftasına kadar şampiyonluk kovalayıp ligi 57 puanla dördüncü sırada bitirmişti. 1. Lig’deki ilk sezonunda hedefe ulaşmak isteyen Karagümrük’te de tek düşünce galibiyet.

Haberin Devamı

Akhisarspor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Akhisar Stadı’nda Hüseyin Göçek’in yöneteceği maç saat 21.00’de başlayacak. beIN Sports MAX 2'den naklen ekranlara gelecek kritik maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Akhisarspor - Fatih Karagümrük ilk 11'ler:

Akhisarspor: Lukac, Tolga, Uğur, Cocalic, Kadir, Bjarnason, Rotman, Eray, Onur, Erhan, Bertuğ

Fatih Karagümrük: Aykut, Ramazan, Fatih, Barış, Alparslan, Attamah, Sabo, Zeki, Darri, Ndao, Sobiech

Nasıl tur atlarlar?

Akhisar’a rövanşta her türlü galibiyet ve 0-0, 1-1, 2-2’lik beraberlik final için yetecek. Karagümrük’ün tur atlaması için ise 4-4’lük beraberlik ya da her türlü kazanması gerekecek.

Haberin Devamı

‘Stratejik oynamalıyız’

Rövanşta çok stratejik oynamaları gerektiğini belirten Teknik Direktör Yılmaz Vural, “Avantajlı olan tarafız. Evimizde hata yapmayıp önce final, ardından Süper Lig hedefine ulaşmak istiyoruz” dedi.

‘Bahanesi olmayan maç’

Ömer Erdoğan’la yolların ayrılmasının ardından takımı devralan antrenör Şenol Can, “Bahanesi ve telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ