MENÜ

SON DAKİKA: Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü!

Bir dönem Türk futboluna damga vuran Akhisarspor, TFF 3. Lig Grup 3'ün 27. hafta maçında konuk ettiği Erbaaspor'a 6-2 kaybetti ve Bölgesel Amatör Lig'e düştü. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü!

TFF 3. Lig Grup 3'ün 29. haftasında Erbaaspor'u konuk eden Akhisarspor, rakibine 6-2 mağlup olarak küme düştü. Yeşil-siyahlı takımın gollerini Bertuğ İz ve Bora Yılmaz kaydederken konuk ekibin golleri Atalay Yıldırım (2), Emirhan Çavuş, Alperen Doğan, Berat Yaman ve Tahsin Hacımustafaoğlu'ndan geldi.

Haberin Devamı

BÖLGESEL AMATÖR LİG'E DÜŞTÜLER

Akhisarspor, bu sonuçla birlikte ligin bitimine bir hafta kala profesyonel futbol liglerine veda edip Bölgesel Amatör Lig'e düştü. Yeşil-siyahlı takım bu sezon şu ana kadar çıktığı 27 karşılaşmanın beşini kazanabilirken dört maçtan beraberlikle ayrıldı. Akhisarspor, 18 karşılaşmayı ise kaybetti. Rakip filelere 25 gol atan Akigolar, kalesinde ise 65 gol gördü.

SON DAKİKA: Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lige düştü

TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPA'YI KAZANMIŞTI

Süper Lig'in Anadolu'dan çıkan ilçe takımı olarak 7 sezon boyunca rakiplerine kök söktüren, 2018 yılında Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Türkiye Kupası'nı kazanmıştı. Akigolar ardından Süper Kupa'yı da müzesine götürmeyi başarmıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde de gruplarda mücadele eden Akhisarspor, yoluna artık Bölgesel Amatör Lig'den devam edecek.

YORUM YAZ