MENÜ

Mario Balotelli'den Edin Dzeko sözleri

Yeniden Adana Demirspor'a dönen Mario Balotelli, İtalyan basınına kariyeri hakkında açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe'nin 37 yaşındaki yıldızı Edin Dzeko hakkında da konuştu.

Mario Balotelli'den Edin Dzeko sözleri

Adana Demirspor'a geri dönen dünyaca ünlü golcü Mario Balotelli, TV Play Calciomercato'ya röportaj verdi.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu, Inter'in durumu ve kendi kariyeri hakkında açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko hakkında da yorum yaptı.

"INTER, MİLAN'IN ÖNÜNDE"

"Inter'i lig yarışında şu anda Juventus ve Milan'ın önünde görüyorum. Inter kesinlikle güç, niteliksel ve sayısal olarak daha güçlü bir takım."

Mario Balotelliden Edin Dzeko sözleri

'DZEKO GERÇEK BİR FENOMEN'

"Arnautovic hakkında neler mi düşünüyorum? Çok güçlü bir oyuncu, Inter'e iyi bir imza attı. Bir an önce geri dönmesini ve bol gol atmasını bekliyorum. Takımında joker olmasını diliyorum. Dzeko'yu değiştirmek ve yerini doldurmak kolay değil. Onunla birlikte oynadım.

O gerçek bir fenomen ve gerçek bir futbolcu. Açıkçası finali Romelu Lukaku'nun yerine Edin Dzeko yaptı. Arnautovic'in çok gol atmasını ve Inter'e güç katmasını diliyorum."

Haberin Devamı

'ADANA'DA MUTLUYUM'

"Derbi kaybetmek kötü. Milan'ın 5-1'den sonraki tepkisi öngörülebilir değildi. Simeone Inzaghi'yi tanımıyorum ama onu sevdim. Inter'de dördüncü forvet olmak gibi bir niyetim yok. Adana'da oynuyorum ve burada kendimi çok iyi hissediyorum. Mourinho hiçbir zaman harika oyunlar sergileyen bir hoca olmadı, o karizmatiktir.

Mario Balotelliden Edin Dzeko sözleri

Size cesaret verir. Hoş bir karakter. Mancini de Inter'de çok iyi kadroya sahipti ama Mourinho gibi kazanamadı."

YORUM YAZ