MENÜ

Joao Pedro sürprizi! Hayal kırıklığı yaşattı, geri dönüyor....

Geride kalan sezonun başında Cagliari'den Fenerbahçe'ye transfer olan Joao Pedro, sarı-lacivertli forma ile istenilen performansı sergileyemedi. Yeni sezonda Brezilya temsilcisi Gremio'ya kiralanan tecrübeli futbolcu geri dönüyor...

Joao Pedro sürprizi! Hayal kırıklığı yaşattı, geri dönüyor....

Geçen sezon Fenerbahçe'de sakatlıklar ile boğuşan Joao Pedro, sezon başında Gremio'ya kiralandı. Yeni takımında da hayal kırıklığı yaşatan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu geri dönüyor. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

4.6 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Fenerbahçe İtalyan ekibi Cagliari'ye bonservis bedeli olarak 4.680.000 Euro ödeyeceğini KAP'a açıklamıştı. Ayrıca KAP bildirisinde "Futbolcunun ilk sezondaki performansına bağlı olarak azami 487.500 Euro bonus bedeli Cagliari Kulübüne ödenecektir." ifadesi yer almıştı.

Joao Pedro sürprizi Hayal kırıklığı yaşattı, geri dönüyor....

GREMİO, JOAO PEDRO'YU KİRALADI

Brezilya Seria A Ligi ekiplerinden Gremio, Fenerbahçe forması giyen Joao Pedro'yu sezon başında kadrosuna katmıştı. Brezilya temsilcisinden yapılan açıklamada oyuncunun kariyerine yönelik bilgilere yer verilirken, 31 yaşındaki forvet ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına varıldığı belirtmişti.

FENERBAHÇE KARNESİ

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 28 resmi maça çıkan Joao Pedro, söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Tecrübeli futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdi. İtalyan futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Joao Pedro, kariyerine Brezilya ekibi Atletico Mg'de başladı. Daha sonra sırasıyla Palermo, Vit. Guimaraes, Penarol, Desp. Brasil, Santos, Estorial Praia, Cagliari ve son olarak Fenerbahçe formaları giydi.

Joao Pedro sürprizi Hayal kırıklığı yaşattı, geri dönüyor....

SÖZLEŞMESİ 2024'TE SON BULUYOR

Sezon başında Cagliari'den Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun sarı-lacivertli ekip ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YENİ TAKIMINDA 8 MAÇA ÇIKTI

Joao Pedro, yeni takımı Gremio ile bu sezon 8 resmi maça çıktı. Brezilya asıllı İtalyan futbolcu, söz konusu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Joao Pedro sürprizi Hayal kırıklığı yaşattı, geri dönüyor....

GERİ DÖNÜYOR

Sezon başında Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, yeni takımında hayal kırıklığı yaşattı. Sabah'ın haberine göre Gremio, performansı ile eleştiri toplayan tecrübeli futbolcunun 3 milyon 500 bin Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği kayda geçti.

YORUM YAZ