MENÜ

Adana'da Cumhuriyetimizin 100. yılına özel muhteşem koreografi

Süper Lig'in 10. haftasında Adana Demirspor, sahasında Konyaspor'u 3-0 mağlup ederken ev sahibi ekibin taraftarları saatler 19:23'ü gösterdiğinde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel muhteşem bir koreografiye imza attı.

Adana'da Cumhuriyetimizin 100. yılına özel muhteşem koreografi

Süper Lig'in 10. haftasında Adana Demirspor, sahasında Konyaspor'u konuk etti. 3-0 Adana Demirspor galibiyetiyle sona eren mücadeleye ev sahipliği yapan Yeni Adana Stadyumu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel unutulmaz anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

Adanada Cumhuriyetimizin 100. yılına özel muhteşem koreografi

Karşılaşmanın başında Adana Demirspor taraftarı, Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin Atamızın resmiyle anlamlı mesajını tribünlerden paylaşırken saatler 19:23'ü gösterdiğinde de muhteşem bir koreografiye imza attı.

19:23'te tribünler Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 'Yazıyor... yazıyor!' görseliyle 100 yıl önce gazete dağıtan bir çocuğu resmetti. Tribünlerde 'Cumhuriyet, şerefli bir mevcudiyet' pankartıyla anlamlı mesaj paylaşıldı. Bu anlar yaşanırken karşılaşmanın hakemi Turgut Doman da oyunu durdurarak su molası ile kıymetli anlara tanıklık edilmesine olanak sağladı.

YORUM YAZ