MENÜ

Adana Demirspor'da bir ayrılık daha! Emre Akbaba şoku...

Adana Demirspor'da yaprak dökümü devam ediyor... Yıldız futbolcuların takımdan ayrılasıyla dikkat çeken Adana temsilcisinde bir ayrılık daha yaşanacak. İşte detaylar...

Adana Demirspor'da bir ayrılık daha! Emre Akbaba şoku...

Adana Demirspor, son bir ay içinde kadrosunda önemli değişikliklere imza attı. M'Baye Niang, Jonas Svensson, Younes Belhanda, Arber Zeneli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye ve Benjamin Stambouli'nin takımdan ayrılmasının ardından bir yıldız futbolcunun daha ayrılık kararı verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SANCAK İSTİFA ETMİŞTİ

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı. İşte Murat Sancak'ın açıklaması:

Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye, niçin diye sorgulamayın. Öyle gerektiği için. Nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden ricam; Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir. Allah'a emanet olun. Bu takım ligde kalacaktır. Merak etmeyin ama bu hale gelmesine sebep olanlarla bire bir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun. Bana güvenin.

Adana Demirsporda bir ayrılık daha Emre Akbaba şoku...

EMRE AKBABA YOL AYRIMINDA

Adana Demirspor’un yıldız ismi Emre Akbaba, geleceğiyle ilgili kararını verdi. 31 yaşındaki on numaranın kontratı sezon sonunda bitecek. Bu doğrultuda deneyimli oyuncunun, sözleşmesini uzatmayacağı öğrenildi. Emre Akbaba, kendisi için gelecek teklifleri dinledikten sonra sezon sonunda kararını verecek.

SEZON PERFORMANSI

Emre Akbaba, bu sezon çıktığı 33 karşılaşmada 8 gol ve bir asistlik performans sergilemişti.

Adana Demirsporda bir ayrılık daha Emre Akbaba şoku...

GALATASARAY'A DÖNEBİLİR
Adana Demirspor'dan ayrılma kararı alan Emre Akbaba daha önce Süper Lig ekiplerinden Pendikspor ve Trabzonspor ile görüşmüştü. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istediği öğrenilen Emre Akbaba'nın gelecekte yenide sarı kırmızılı forma giyme ihtimali bulunuyor....

Haberin Devamı

Adana Demirsporda bir ayrılık daha Emre Akbaba şoku...

YORUM YAZ