MENÜ

Adana Demirspor büyük oynuyor! Yıldızlar listede

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Vincenzo Montella yönetiminde 4. olan Adana Demirspor, transfer konusunda büyük hamleler yapmaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Adana Demirspor büyük oynuyor! Yıldızlar listede

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Adana Demirspor, önümüzdeki sezon için daha iddialı bir takım kurmanın planları içerisinde. Bu kapsamda ünlü teknik direktörler ve yıldız futbolcularla görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

BİLİC VE PİRLO LİSTEDEYDİ

Önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi'ne gidecek olan Adana Demirspor, Avrupa yolunda takımı üst düzey bir hocaya emanet etmek istiyordu. Andrea Pirlo ile görüşen ancak İtalyan teknik adamla ortak noktada uzlaşamayan Mavi-Lacivertliler, Razvan Lucescu konusunda da mesafe katetemedi. Lucescu'nun oğlunun, Yunanistan'da PAOK'la kontrati sürüyor ve kulübü başarılı hocayı bırakmıyor. Yaşanan son gelişmelerin ardından gündemdeki 1 numaralı ismin Slaven Bilic olduğu öğrenildi. Watford ile kontratı biten ve boşta olan Hırvat teknik adam, 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırdıktan sonra sırasıyla West Ham, Al Ittihad, West Bromwich, BJ Guoan ve Watford'ta görev yaptı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor büyük oynuyor Yıldızlar listede

PİRLO'NUN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Andrea Pirlo geçtiğimiz sezon Serie A'da sonuncu olarak lige veda eden Sampdoria'nun yeni teknik direktörü oldu. Gelecek sezon Serie B'de mücadele edecek olan İtalyan ekibi, Pirlo ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sözleşmede 1 yıl da opsiyon maddesi bulunuyor.

Adana Demirspor büyük oynuyor Yıldızlar listede

YILDIZLAR LİSTEDE

Mavi şimşekler teknik direktörlük için eski efsane futbolcu Patrick Kluivert ile anlaşma aşamasına geldi. Kingsley Schindler'i isteyen Adana Demir, geçen sezonun flaş ismi Borini'yi de listeye aldı.

Adana Demirspor büyük oynuyor Yıldızlar listede

ESKİ FENERBAHÇELİ!

ÜNLÜ İSİMLE ANLAŞMA YAKIN

Geçtiğimiz sezon Vincenzo Montella yönetiminde müthiş bir yılı geride bırakan Adana Demirspor, sonrasında İtalyan hoca ile yolları ayırmıştı. Lacivert-Mavililer, gelecek sezon ise Konferans Ligi'nde mücadele edecek ve bu yüzden güçlü bir kadro kurma peşinde. Mavi Şimşekler'de teknik direktörlük için eski efsane futbolcu Patrick Kluivert ile yapılan görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildi. 46 yaşındaki çalıştırıcı, ilk kez teknik adam olacak. Daha önce Twente U-21, Ajax-U19'da görev yapan Hollandalı, PSG'de sportif direktör, Barcelona'da ise gençlik gelişim bölümünde görev yapmıştı.

Adana Demirspor büyük oynuyor Yıldızlar listede

SÖZLEŞMELERİ ELİNDE

Son olarak Curaçao'da geçici hocalık yapan Kluivert, Adana'ya sıcak bakıyor. Mavi Şimşekler, transferde de büyük oynayacak. Köln ile kontratı sona eren Kingsley Schindler ile görüşen Adana Demir, yıldız sağ kanadı da renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspor büyük oynuyor Yıldızlar listede

Adana ekibinin listesindeki bir diğer ismi de geçen sezon Karagümrük'te harikalar yaratan Fabio Borini olacak. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de çok istediği İtalyan hücum oyuncusunun kontratı bitti.

Adana Demirspor büyük oynuyor Yıldızlar listede

YORUM YAZ