MENÜ

"6-2 bir daha olmaz"

Real Madrid'le oynayacakları maç öncesinde Barcelona'nın teknik direktörü Pep Guardiola, Santiago Bernabeu'ya kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

"6-2 bir daha olmaz"

"Önemli maçları iyi oynadık ve iyi sonuçlar aldık" diyen Guardiola, "Bernabeu’da ortaya koyacağımız imaj benim için çok önemli. Tüm dünyanın yeniden Barça’yı görmesini istiyorum. Zevkli ve gollü bir maç olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Guardiola, geçen sezon Santiago Bernabeu’daki 6-2’lik sonucun "tek ve tekrarlanamaz" olduğunu da dile getirdi.

Haberin Devamı

Katalan teknik adam, Real Madrid maçıyla ilgili bir günlüğüne de olsa futbolcularına konuşma yasağı getirmesi konusunda ise, "Takımın dinlenmesini ve Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalmanın tadını çıkartmasını istiyordum. Dinlenmenin en iyi yolu konuşmamaktır. Sadece bir günlük birşeydi, o kadar da önemli değil" değerlendirmesini yaptı.

İbrahimoviç’in yokluğunu hissedeceklerini ancak İniesta’nın gayet iyi durumda olduğunu kaydeden Barcelona teknik direktörü, Messi ile yapılan yorumlara da, "Leo bildiği gibi oynuyor. Ama tek başına Santiago Bernabeu Stadı’nda kazanamaz. O bunu biliyor" dedi.

Real Madrid’in bu sezon La Liga’da sahasında oynadığı tüm maçları kazanmış olduğunu hatırlatan Guardiola, "Güçlü, çok yüksek düzeyde bir takım. Maçlarını gördüm ve beni şaşırttı. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için yaratılmış bir takım. Onlara karşı kazanmak için cesur oynamamız gerekir. Bir final maçı gibi oynamalısın yoksa lig şampiyonluğunu kaybedebilirsin" açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ