MENÜ

"3'te 3 istiyoruz"

Bursaspor'un genç sol kanat oyuncusu Ozan İpek, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sıcak havada iyi mücadele eden iki takımıda tebrik ediyorum" dedi.

"3'te 3 istiyoruz"

Maçın ardından uçakta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ozan İpek, iki takımıda üstün mücadeleden dolayı kutladı. Maçın çok sıcak ve yüksek nemli bir havada oynandığına dikkat çeken Ozan İpek, "Mersin İdmanyurdu iyi bir takım iyi oyunculardan ligi bilen oyunculardan kurulu. Maça önde başladılar. Çok iyi mücadele ettik, oyunu almak için çok uğraştığımıza inanıyorum. İkinci yarının başında öne geçtik ve oyunu kontrol altında tuttuk. Bizim için güzel bir galibiyet oldu" dedi.

"3’TE 3 YAPMAK İSTİYORUZ"
Bu maçı geride bırakarak bir an önce Beşiktaş maçına odaklanmalarının gerektiğinin altını çizen yıldız oyuncu sözlerini şöyle tamamladı:

"Artık bu maçı geride bırakıp bir an önce perşembe günkü Beşiktaş maçına konsantre olmamız gerekiyor. İki’de iki yapıp iyi bir başlangıç yaptık fakat Perşembe günü coşkulu taraftarımızın önünde Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılarak üç’te üç yapmak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahip olduğumuzu düşünüyorum.

EMRE KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ