MENÜ

1461'e bir haller oldu! 1-1

Geçtiğimiz hafta Adana Demir'e vurulan 1461 Trabzon, dün de Kütahya deplasmanında yara aldı. Tavşanlı Linyit'le kozlarını paylaşan Bordo-Mavililer, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı, 76'da Emrullah konuk ekip adına bir penaltı atışından yararlanamadı

1461'e bir haller oldu! 1-1

Tavşanlı’da hava güzel, takımlarını desteklemeye gelen Kütahyalı futbolseverlerin de keyfi yerindeydi. 31 puanla ligde kalma mücadelesi veren Tavşanlı’ya karşı ligin tüm ezberlerini bozan ‘aykırı çocukları’ 1461 Trabzon sahadaydı. Erol Tok’un talebeleri mutlak 3 puana uzanıp ateş hattından sıyrılmak; Mustafa Akçay yönetiminde Play-Off’un en iddialı takımı olan Yavru Fırtına ise yarıştan kopmamak için başladı zorlu 90 dakikaya. İlk tehlikeyi konuk ekip buldu. 9. dakikada ceza alanına yapılan ortaya Mustafa Akbaş kafayı vurdu, Metin Erol kalesinde iyi yer tuttu. 38’de Göksu’nun müdahalesinde Agbetu yerde kaldı, hakem penaltıyı çaldı. Topun başına penaltıyı alan Agbetu geçti, kaleci Fatih’i sola, topu sağa gönderdi, takımını öne geçirdi: 1-0. Soyunma odasında hocalarının ikazını dikkate alan 1461 Trabzonlu oyuncular, ikinci yarıya deyim yerindeyse ‘Fırtına’ gibi başladı. 47’de soldan Yusuf kesti, arka direkte Barış takımını resmen bir golden etti. Maçın böyle bitmeyeceği başından belliydi, zaten 65’te Bordo-Mavililer, skoru dengeledi.

Panter Metin!

Soldan yapılan ortaya Mustafa Akbaş kafayı vurdu, top ağlarla buluştu: 1-1. 76’da sağdan ceza alanına kat eden Yusuf, bekletmeden şutladı, Sakıb Aytaç’a çarpan topu hakem el olarak nitelendirdi. Atışı kaptan Emrullah kullandı, 90 dakikanın en gözde ismi Metin penaltıyı kurtardı, kalesinde yıldızlaştı. Kalan bölümde sonuç değişmedi, iki takım da 1 puanla yetindi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ