MENÜ

14 muhalefete rağmen Demirören

Galatasaray'ın 15 kişilik yönetim kurulu kadrosundan 14 üyenin Yıldırım Demirören'e karşı çıktığı, sadece başkan Dursun Özbek'in destek verdiği öğrenildi. Ancak Özbek'in bir planı var...

14 muhalefete rağmen Demirören

Dursun Özbek başkanlığındaki yeni yönetimde ilk kriz patlak verdi. Galatasaray’ın, Yıldırım Demirören’e destek verdiğini açıklamasına rağmen, yönetimde yer alan diğer 14 üyenin buna karşı çıktığı öğrenildi.

Ancak Özbek, Demirören’in bir şekilde seçimi kazanacağını öngördüğü için, “Karşı olmak bize bir şey kazandırmaz, bari işin içinde olalım” diyerek görev pazarlığı yaptığı belirlendi. Demirören’le telefonda 2 saatlik görüşme yapan Özbek, kurullara mutlaka Galatasaray’dan adam sokmak istiyor. Demirören’in de bu düşünceyi memnuniyetle karşıladığı ve küslüğü bitirmek istediği kaydedildi.

‘Ali Dürüst olsun’


Özbek’in başkan yardımcısı olarak öne sürdüğü ilk isim Ali Dürüst oldu. Ancak Dürüst bu görevi kabul etmedi. Şimdi Refik Arkan ismi, federasyon için düşünülüyor. Ancak yönetimden ve camia içinden, Yıldırım Demirören’e destek kararına ciddi ölçüde tepki gösteriliyor.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ